BOVAGkrant-special schadeherstelbedrijven

Laatste update 05 mei 2023 Leestijd: 2 min

Vanaf 5 mei valt bij alle BOVAG Schadeherstelbedrijven een speciale editie van de BOVAGkrant op de deurmat: de schadeherstelspecial. Deze special is bedoeld voor alle nieuwe BOVAG-leden maar ook voor alle schadeherstelleden die voor 1 april al lid waren van BOVAG. Lees over de totstandkoming van de fusie, ervaringen, vragen die erover zijn en over wat BOVAG u als schadeherstellid te bieden heeft.

In deze editie vertellen Han ten Broeke en Peter Brussels over de wandeling die zij in 2021 maakten en die uiteindelijk de basis legde voor de fusie. Maak kennis met branchemanager Stephan Griffioen en lees wat zijn plannen zijn voor de branche. Lees over de verschillende teams van de BOVAG-organisatie en waar zij u mee kunnen helpen. Het nieuwe bestuur van BOVAG Schadeherstelbedrijven stelt zich voor en voorzitter Toine Beljaars geeft zijn visie op de fusie. Een speciaal artikel over de technische helpdesk die voor voormalig FOCWA-leden een houvast blijft bij technische vragen en voor overige leden een mooie uitbreiding op het dienstenpakket vormt.

De BOVAGkrant-special kunt u hieronder bekijken en u vindt deze ook terug op bovagkrant.nl, samen met andere edities van de BOVAGkrant.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring