PMT en alles over Uniforme Pensioenaangifte (UPA)

Laatste update 14 maart 2023 Leestijd: 2 min

Regelmatig houdt pensioenconsulent Jan-Willem van Bommel u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij PMT. Deze keer is het onderwerp: de Uniforme Pensioen Aangifte (UPA).

Door Jan-Willem van Bommel

Op 1 januari 2024 stapt PMT over op Uniforme Pensioenaangifte (UPA). Dit is een simpele manier om salaris- en pensioengegevens via uw salarispakket aan te leveren bij het pensioenfonds. Hierdoor wordt uw pensioenaangifte sneller, makkelijker en efficiënter. Meer weten over UPA? Via UPA - PMT leest u alles over UPA

U kunt u ook aanmelden voor de UPA-Update. Zo blijft u op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen over UPA.   

Geef wijzigingen op tijd aan ons door

Geef voor zondag 30 april 2023 uw wijzigingen door via Inzendportaal.nl. Wij zorgen ervoor dat de wijzigingen mee worden genomen in de factuur over het tweede kwartaal. Ontvangt u een aanmaning? Hou dan rekening met de gewijzigde betaaltermijn. Als u na een herinnering uw factuur niet betaald, krijgt u een aanmaning. De betaaltermijn van de aanmaning is per 1 januari 2023 gewijzigd van 30 naar 14 kalenderdagen. Ontvangt u een aanmaning? Dan wijzen wij u in de aanmaningsbrief ook op de gewijzigde betaaltermijn. Meer informatie leest u via Factuur - PMT

Eerste hulp bij pensioenvragen

Hebben uw werknemers vragen over hun pensioen die u niet meteen kunt beantwoorden? Of heeft u zelf vragen over het pensioen van uw werknemers bij PMT? Ik help u graag verder.
Ook een presentatie voor uw werknemers of een workshop voor uw HR-afdeling is mogelijk. U kunt u vraag of verzoek indienen bij Jan-Willem van Bommel via 06-212 441 06 of stel uw vraag via janwillem.van.bommel@pmt.nl.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring