Ontmoet vakgenoten tijdens de ledenbijeenkomst voor aanhangwagenbedrijven op 8 mei

Laatste update 21 maart 2023 Leestijd: 3 min

Om weer eens met ‘vakgenoten’ onder elkaar te zijn, organiseert BOVAG een ledenbijeenkomst voor aanhangwagenbedrijven. Deze wordt gehouden op maandag 8 mei in Kamerik. Naast een algemene ledenvergadering staan een aantal interessante sprekers op het programma. En we organiseren een ontspannen en ietwat competitieve buitenactiviteit om het nuttige met het aangename te combineren. Het belooft een informatieve en gezellige dag te worden, dus wees erbij! 

Programma

  • 13.30 uur: Inloop en ontvangst 
  • 14.00 uur: Aanvang binnenprogramma
  • 16.30 uur: Groepsactiviteit buiten
  • 18.00 uur: Gezamenlijk diner 
  • 20.00 uur: Einde

Toelichting programma

Algemene ledenvergadering

Claudia van Engelenburg, uw nieuwe branchemanager, opent het programma met enkele bestuurzaken. Vervolgens kijkt zij aan de hand van cijfers terug op de achterliggende periode en praat u bij over de belangrijkste BOVAG-projecten. Dat zijn onder andere de overstap naar Keuren met Amtek, Elena en digitale criminaliteit, de nieuwe brandstofvisie, een studiereis voor aanhangwagenbedrijven en de campagne voor 2023. Ook staat het vraagstuk ‘personeelskrapte’ in onze branche op de agenda.

Gastsprekers: 

  • Hans Bresser, directeur strategie en innovatie van BOVAG: Hans komt leden bijpraten over de speerpunten van de BOVAG-organisatie. 
  • Wijnand de Geus, projectleider bij BOVAG: Wijnand is kartrekker van de apk-lobby en geeft tijdens de bijeenkomst een update. 

Groepsactiviteit buiten

Sinds het uitbreken van de coronapandemie is de aanhangwagenbranche niet meer fysiek bij elkaar geweest. Daarom combineren we de ledenbijeenkomst met een informele groepsactiviteit. Leden kunnen bij het aanmelden kiezen uit: 
  • Voetgolf (9 holes): Net als bij golf moet de bal in het doel, alleen niet met een club maar met de voet! Ook zijn de doelen een stuk groter, wel zo handig. Voetgolf is een leuke manier om te ontspannen, bij te praten en tegelijkertijd actief te zijn. 
  • Schietclinic: Leer van een ervaren instructeur schieten met een handboog en een windbuks. Ervaring niet nodig. Voor extra uitdaging werken we tijdens de clinic met punten. Wie heeft de meest stabiele hand en weet de roos te raken? Er is beperkt plaats in deze clinic, dus wees snel met aanmelden!
Aanmelden kan via de button hieronder of via de uitnodiging die leden per e-mail hebben ontvangen. Vragen? Stel deze dan per e-mail via events@bovag.nl.  

Meld u hier aan

Locatie:

Buitenplaats Kameryck
Oortjespad 3
3471 HD Kamerik
Parkeren is gratis.   

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring