Ledenbijeenkomst tankstations op 4 april: experts ontrafelen businesscase snelladen voor u

Laatste update 16 maart 2023 Leestijd: 3 min

Vier experts op het gebied van elektrisch (snel)laden van voertuigen vertellen u tijdens de ledenbijeenkomst van BOVAG Tankstations hoe u geld kunt verdienen met snelladen. Tijdens een kennissessie lichten ze elke stap in het proces toe. Wat kost het en welke subsidies zijn er? Welke laadpaaloplossingen zijn er? Waar moet u rekening mee houden als het gaat om capaciteit? En wanneer begint u eraan te verdienen? Kom ook kennis ‘bijtanken’ op dinsdagmiddag 4 april in de KAS in Woerden. 

De Europese Unie heeft voorgeschreven dat in 2035 alle nieuw verkochte auto’s elektrisch zijn. Nederland heeft zelfs de ambitie om dit al in 2030 na te streven. De vraag is dus niet of, maar wanneer u met uw tankstation investeert in (snel)laadfaciliteiten. U hoeft niet zelf het wiel uit te vinden als u hiermee aan de slag wilt. BOVAG laat op de ledenbijeenkomst op 4 april experts alle belangrijke stappen in het proces toelichten. Ook tankstation-ondernemer Jan Paul Kerkhof is aanwezig, die hier al de nodige ervaring mee heeft. Wilt u op korte of op de iets langere termijn aan de slag met snelladen? Dan mag u deze bijeenkomst niet missen! 

De kennissessie ‘Zo verdien je geld met snelladen’ bestaat uit een panelgesprek met experts, onder leiding van dagvoorzitter Esther van Rijswijk. De experts zijn onder andere:  
  • Anouk Looijestijn van de Nederlandse Emissie Autoriteit 
  • Marcel Cauli van Extendas over laadpaal- en laadpasoplossingen 
  • Jan Paul Kerkhof, eigenaar van BP-tankstation met ultrasnelladers  
  • Een expert op het gebied van netcongestie

ALV en slotspreker

De ledenbijeenkomst van BOVAG Tankstations op 4 april start om 14.00 uur met een Algemene Ledenvergadering. Daar praten we u bij over actualiteiten in de politiek en lobby en over hoe het staat met belangrijke BOVAG-projecten. U krijgt als eerste de resultaten van Tankstations in Cijfers te horen, met actuele branchedata. Ook staat de benoeming van Jochen van der Voort (Tankstation Zwart) als nieuw bestuurslid op de agenda. Na de kennissessie over snelladen sluit spreker Wouter de Vries jr. het programma af. Hij is expert in dienstenmarketing en schrijver van onder andere de bestseller ‘Blauwe bananen’. Hij geeft een inspirerende lezing over hoe u op een positieve manier omgaat met een sterk veranderende markt. Het tankstation zoals we dat nu kennen bestaat niet meer in 2050. Hoe maakt u belangrijke keuzes, hoe kunt u overleven en hoe onderscheidt u zich? Na de lezing kunt u onder genot van een drankje bijpraten met collega-ondernemers.  

Programma 

  • 13:30 uur: Inloop en ontvangst 
  • 14:00 uur: Aanvang Algemene Ledenvergadering 
  • 15:00 uur: Pauze 
  • 15:30 uur: Kennissessie: ‘zo verdien je geld met snelladen’ 
  • 16:15 uur: Slotspreker Wouter de Vries jr. 
  • 17:00 uur: Netwerkborrel  
De ledenbijeenkomst vindt plaats in de KAS Meeting-Eventlocatie in Woerden (De Bleek 13). 

Meld u vandaag nog aan voor de ledenbijeenkomst

Lees meer over het programma

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring