Investeren in (snel)laadpalen? Experts lichten de belangrijkste stappen toe tijdens de kennissessie op 4 april 

Laatste update 21 maart 2023 Leestijd: 3 min

Heeft u bij uw autobedrijf een tankstation of heeft u verhuurbedrijf en bent u van plan om op korte termijn te investeren in (snel)laadpalen? Kom dan op dinsdag 4 april naar de kennissessie ‘Zo verdien je geld met snelladen’. Daar lichten experts de businesscase snelladen toe. Deze sessie is onderdeel van een grotere bijeenkomst voor leden van BOVAG Tankstations. Omdat de kennissessie ook interessant is voor autobedrijven en verhuurbedrijven die aan de slag willen met snelladen, zijn deze leden ook van harte welkom. De kennissessie start om 15.30 uur en wordt gehouden in de KAS in Woerden. 

De Europese Unie heeft voorgeschreven dat in 2035 alle nieuw verkochte auto’s elektrisch zijn. Nederland heeft zelfs de ambitie om dit al in 2030 na te streven. Er komen met rap tempo steeds meer elektrische auto’s bij in Nederland. Staat u op het punt om te investeren in snellaadfaciliteiten? Dan hoeft u niet het wiel opnieuw uit te vinden. BOVAG laat op 4 april experts de belangrijke stappen in het proces toelichten. De kennissessie ‘Zo verdien je geld met snelladen’ bestaat uit een panelgesprek met experts, onder leiding van dagvoorzitter Esther van Rijswijk. De experts zijn onder andere:  
  • Anouk Looijestijn van de Nederlandse Emissie Autoriteit 
  • Marcel Cauli van Extendas over laadpaal- en laadpasoplossingen 
  • Jan Paul Kerkhof, eigenaar van BP-tankstation met ultrasnelladers  
  • Een expert op het gebied van netcongestie

Meld u aan

De kennissessie vindt plaats op dinsdagmiddag 4 april in de KAS in Woerden. Deze sessie is onderdeel van de ledenbijeenkomst van BOVAG Tankstations. Na de algemene ledenvergadering bent u van harte welkom om aan te haken. De kennissessie ‘Zo verdien je geld met snelladen’ begint om 15.30 uur. Hierna kunt u ook de lezing van Wouter de Vries jr. bijwonen. Hij is expert in dienstenmarketing en schrijver van onder andere de bestseller ‘Blauwe bananen’. Hij geeft een inspirerende lezing over hoe u op een positieve manier omgaat met een sterk veranderende markt. Hoe maakt u belangrijke keuzes, hoe kunt u overleven en hoe onderscheidt u zich met uw bedrijf? Om 17.00 uur sluiten we af met een netwerkborrel, waar u kunt bijpraten met andere BOVAG-ondernemers.  

Wilt u erbij zijn? Auto- en verhuurbedrijven kunnen zich aanmelden voor de kennissessie door een mailtje te sturen naar events@bovag.nl.  

Meer informatie over het programma

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring