Dit is de reden dat medewerkers graag bij BOB Autowas werken

Laatste update 28 maart 2023 Leestijd: 3 min

BOB Autowas is een van de grootste autowasbedrijven van Nederland, waar ruim driehonderd medewerkers werken. Het verloop van personeel is groot in de branche, maar bij BOB Autowas hebben ze daar niet zo’n last van. Hoe doen ze dat? Ze bieden onder andere een goede opleiding. Medewerkers volgen trainingen via de BOB Academy én de Pitspro Academy van BOVAG. Van het laatstgenoemde platform kunt u als BOVAG-tankstation of -autowasbedrijf ook kosteloos gebruikmaken. Doe er uw voordeel mee! 

BOB Autowas doet er alles aan om medewerkers zich thuis te laten voelen bij het bedrijf. Ze proberen de talenten van mensen zo goed mogelijk te benutten in hun functie en besteden veel aandacht aan opleiden. “Mensen komen graag bij ons werken, omdat we hen opleidingen en baanperspectief bieden”, vertelt Paul Vesseur van BOB Autowas. Ze stimuleren daarnaast mensen om te groeien. ”Iedereen die intern of extern een extra opleiding wil volgen, kan dit doen.” Met BOB Autowas biedt het bedrijf medewerkers zelf een praktijkgericht leerprogramma en trainingen. Dat vullen ze aan met het aanbod van de Pitspro Academy, dat vaak algemener is en online gevolgd kan worden. Vesseur: “In een paar minuten leren medewerkers bijvoorbeeld handige tricks als het om upselling gaat. Maar ook veilig werken komt bijvoorbeeld voorbij; via leuke en heel laagdrempelige filmpjes leren de medewerkers hele belangrijke zaken. Ze kunnen de trainingen thuis volgen, maar ook prima op het werk. Als het rustig is gaan ze even op kantoor zitten, pakken de laptop en starten een training. En wij kunnen precies zien wie wat heeft gevolg en wat de resultaten zijn. Ideaal.”

Lees hier het hele interview met Paul Vesseur

Over de Pitspro Academy

De Pitspro Academy is het opleidingsplatform van BOVAG voor tankstation- en autowasprofessionals. Daarop staan diverse (online) opleidingen, trainingen en cursussen, die BOVAG samen met Innovam aanbiedt. Bijvoorbeeld over veiligheid, klantencontact en management. U en uw medewerkers kunnen hier kosteloos gebruik van maken. Tip: maak voor al uw mensen een teamaccount aan op Pitspro.nl. Met zo’n teamaccount kunt u uw medewerkers namelijk eenvoudig uitnodigen om trainingen te volgen en via het dashboard ook hun voortgang monitoren. Handig voor functionerings- en voortgangsgesprekken bijvoorbeeld. Uit ervaringen van gebruikers blijkt dat de Pitspro Academy helpt om bestaande medewerkers langere tijd aan uw bedrijf te binden, maar ook om nieuw personeel aan te trekken en in te werken. 

Ga ook aan de slag met de Pitspro Academy

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring