20 april; op bezoek bij Bredenoord, u komt toch ook?

Laatste update 16 maart 2023 Leestijd: 2 min

De eerste ledenbijeenkomst van 2023 voor BOVAG Energiesystemen en Revisie, staat gepland! Donderdag 20 april zijn we te gast bij Bredenoord, dé specialist in tijdelijke en mobiele stroomoplossingen in Apeldoorn. U bent van harte welkom van 13.30 uur tot 19.30 uur, noteer dit direct in uw agenda. Er is een interessant programma voor u samengesteld, u bent er toch ook bij?

Rondleiding bij Bredenoord
U krijgt een rondleiding door het immens grote en indrukwekkende pand en terrein van Bredenoord. Al jaren werkt Bredenoord aan het zoveel mogelijk emissievrij maken van stroom. Dat doen ze bijvoorbeeld met effectieve oplossingen van gepatenteerd roetfilters tot mobiele zonnepanelen. Tijdens de rondleiding krijgt u alle ins & outs te horen.
 
Bijpraten & netwerken
Uiteraard praten we u bij over de laatste ontwikkelingen in de branche. Het onderzoek Verduurzaming Verbrandingsmotor is onlangs afgerond en de resultaten delen wij graag met u. Ook vertellen we u meer over de herziening van de BOVAG-brandstofvisie. De bijeenkomst sluiten we af met een spraakmakende spreker. Na afloop van het programma staat een heerlijk buffet voor u klaar. Dan is er volop tijd om met elkaar te netwerken. Niet alleen wij hebben u veel te vertellen, uw collega's ook!
 
We ontmoeten u graag op donderdag 20 april om 13.30 uur bij Bredenoord, Zutphensestraat 319 in Apeldoorn.

Aanmelden
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring