Kampeerders kunnen vanaf 1 juli een prijs winnen met hun BOVAG-sticker

Laatste update 27 juni 2023 Leestijd: 2 min

Als kampeerders in juli of augustus een foto van hun BOVAG Onderhoudsbeurt-sticker delen op Facebook of Instagram, maken zij kans op een prijs. Met deze winactie willen we de BOVAG Onderhoudsbeurt, de trots van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven, in het zonnetje zetten. En we doen zo iets leuks voor wie goed voorbereid op vakantie gaat. De hoofdprijs van de actie is een waardebon van 250 euro, die verzilverd kan worden bij een BOVAG-kampeerbedrijf. 

Binnenkort gaan mensen weer op weg naar heerlijke vakantiebestemmingen met hun caravans, campers en vouwwagens. Kampeerders met een recente BOVAG-sticker weten ze dat goed voorbereid op vakantie gaan, omdat hun kampeermiddelen op minstens dertig punten zijn gecheckt en onderhouden worden door een vakman. Deze mensen willen we graag belonen met een leuke actie. BOVAG gaat vanaf 1 juli consumenten oproepen om een foto van hun BOVAG-sticker te maken en te delen op social media. Daarmee maken ze kans op mooie prijzen. 

De BOVAG-sticker is deze zomer dus volop te zien op social media. Daarmee genereren we aandacht voor het belang van een goede vakantievoorbereiding en onderhoud. Ook vergroten we de naamsbekendheid van de BOVAG Onderhoudsbeurt. BOVAG roept consumenten met een onderhoudssticker die ouder is dan 2022 op om na de zomer een afspraak te maken bij een BOVAG-kampeervakman, zodat hun kampeermiddel klaar is voor het volgende vakantieseizoen. 

Prijzenpakket

De hoofdprijs van de actie is een waardebon van 250 euro, te besteden bij een BOVAG-kampeerbedrijf. Daarnaast stellen Isabella en GIMEG diverse prijzen beschikbaar, zoals een campingstoel en oplaadbare lamp. Ook kunnen consumenten kaartjes winnen voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs van 4 tot en met 8 oktober. 

Deel de actie

Natuurlijk kunt u zelf ook de actie delen met uw klanten op uw socialmediakanalen of website. Ga vanaf 1 juli naar de Facebook-pagina of Instagram-pagina van BOVAG en deel de post over de winactie.  

De winactie loopt tot 1 september. Daarna maakt BOVAG de winnaars bekend via social media. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring