Heeft u ideeën voor een nieuwe opleiding? Laat het de klankbordgroep van Pitspro Academy weten

Laatste update 14 juni 2023 Leestijd: 2 min

BOVAG evalueert met de klankbordgroep van Pitspro Academy op vrijdag 23 juni het opleidingsaanbod en bespreekt wensen voor nieuwe opleidingen. Pitspro Academy is het opleidingsplatform van BOVAG voor professionals in de autowas- en tankstationbranche. Heeft u suggesties voor een nieuwe opleiding voor tank- en autowasprofessionals? Mail uw input dan uiterlijk woensdag 21 juni naar autowas@bovag.nl of tankstation@bovag.nl. Dan wordt deze op 23 juni met de klankbordgroep besproken. 

BOVAG kijkt met de klankbordgroep van Pitspro Academy periodiek naar hoe het opleidingsaanbod geoptimaliseerd en uitgebreid kan worden. Deze klankbordgroep bestaat uit autowasbedrijven en tankstations, zowel grote als kleinere bedrijven. De klankbordgroepleden delen hun eigen ervaringen met het platform en daarnaast wordt ook de input van andere BOVAG-leden besproken. Uw input is dus belangrijk om het aanbod zo goed mogelijk te laten passen bij uw behoefte als autowas- of tankstationondernemer en als werkgever. Geef uw ideeën of wensen daarom aan ons door! Dat kan door een mailtje te sturen naar autowas@bovag.nl of tankstations@bovag.nl. Als u dit uiterlijk woensdag 21 juni doet, dan worden uw suggesties besproken tijdens de klankbordbijeenkomst op vrijdag 23 juni. In de BOVAG-nieuwsbrief op 23 juni koppelen we aan u terug waar BOVAG mee aan de slag gaat. 

Neem een kijkje op Pitspro.nl

Bent u nog niet bekend met Pitspro Academy? Kijk dan snel op Pitspro.nl. Het platform helpt u om te investeren in de ontwikkeling van uw personeel. U vindt er diverse (online) opleidingen, trainingen en cursussen speciaal gericht op autowas- en tankstationprofessionals. Als BOVAG-lid kunt u veelal kosteloos gebruik maken van diverse opleidingen, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, klantcontact en management. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring