Bomvol programma, veel nieuws, meerdere gastsprekers en lekkere BBQ. Wees erbij!

Laatste update 20 juni 2023 Leestijd: 2 min

Deze zomer organiseert BOVAG weer een ledenbijeenkomst bij een rijschool op het bedrijf. Dit keer bij bestuurslid Gertjan Nederveen en we hebben een bomvol programma voorbereid met veel nieuws en verschillende gastsprekers. Wilt u ook weer helemaal op de hoogte zijn? Kom dan op 4 juli ook naar Hardinxveld-Giessendam en prik naderhand gezellig een vorkje mee bij de barbecue. Alle BOVAG-rijscholen zijn natuurlijk van harte welkom!

Op het programma staan:

  • De rondleiding door het bedrijf van Gertjan.
  • Een bestuurswissel: de benoeming van een nieuw bestuurslid van BOVAG Rijscholen en het afscheid van het aftredende lid. 
  • Arno Smits en Hannie Tak praten u bij over lopende dossiers en projecten. 
  • Presentatie van de nieuwe kostprijsberekeningstool die KPMG in opdracht van BOVAG heeft ontwikkeld. Deze geeft u inzicht in de werkelijke kostprijs van uw diensten.

En drie sprekers …

  •  BOVAG-lobbyist: deze praat ons bij over lopende lobbydossiers, zoals de vierde rijbewijsrichtlijn. 
  • Pieter Roordink (Rijschool Roordink): Pieter spreekt over werken aan je bedrijf in plaats van aan het werk zijn in je bedrijf. Hij volgde hiervoor een opleiding en deed interessante inzichten op die hij graag met u deelt. 
  • Robert Mazier, algemeen directeur van Trafieq: Robert komt spreken over verkeersveiligheid en de gevaren van rijden onder invloed van drugs en alcohol. 

Ter afsluiting van de bijeenkomst is er een gezellige zomerbarbecue geregeld, waar u onder het genot van een hapje en drankje kunt na- en bijpraten met branchecollega’s. 

Tijden: 

14.00: Inloop en ontvangst
14.30: Rondleiding
15.00: Aanvang programma 
17.45: Zomerbarbecue 
20.00: Einde

Meer informatie en aanmelden

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring