Binnenkort op viaBOVAG.nl: Heeft u een lead nog niet opgevolgd? Dan sturen wij u voortaan een reminder

Laatste update 12 juni 2023 Leestijd: 2 min

Autobedrijven kunnen vanaf half juni een nieuwe functionaliteit op viaBOVAG.nl verwachten. Door middel van automatische e-mails vanuit viaBOVAG.nl halen we feedback op bij de consument. Dit biedt voordelen voor zowel de consument als het autobedrijf.

Meer resultaat uit leads door feedback

Als consumenten op viaBOVAG.nl een aanvraag doen voor een proefrit, een inruilformulier insturen of een contactformulier hebben ingevuld, ontvangen zij automatisch een vragenlijst. Hiermee kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren zodat u betere leads krijgt en dus meer auto's verkoopt. Bovendien gaan we deze feedback met u delen.

Uw leads nog gemakkelijker opvolgen

Naast een vragenlijst voor feedback, vragen we de consument ook of er al contact met u als adverteerder is geweest. Is dit niet het geval, dan ontvangt u van ons een reminder om contact op te nemen.
Vervolgens ontvangt de consument een e-mail of hij de auto heeft gekocht. Geeft de consument aan dat hij geen interesse meer heeft in deze auto? Dan sturen wij een e-mail met het alternatieve aanbod op viaBOVAG.nl. 

Deze nieuwe functionaliteit wordt half juni eerst gelanceerd voor auto-advertenties. 

Contact met viaBOVAG.nl 

ViaBOVAG.nl is het portaal van en voor BOVAG-leden; u heeft de regie in eigen hand en bent daarom minder afhankelijk van andere portalen. Met elkaar maken we viaBOVAG.nl tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw viaBOVAG.nl-accountmanager.

Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres adverteerders@viabovag.nl.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring