Aflevering 3 van 'BOVAG zoekt het uit' nu online: EV-batterij onderhoud

Laatste update 13 juli 2023 Leestijd: 2 min

‘BOVAG zoekt het uit!’ is een YouTube-serie waarin coureur Sebastiaan Bleekemolen samen met een BOVAG-ondernemer (de expert) op zoek gaat naar het antwoord op allerlei vragen over bijvoorbeeld het onderhoud van een EV-batterij.

De derde aflevering van het derde seizoen, die gaat over het onderhoud van een EV-batterij, is nu hieronder te bekijken of op het YouTube-kanaal van BOVAG. In deze aflevering gaat Sebastiaan op bezoek bij Arjen de Jongh die hem alles kan vertellen over een EV-batterij en het onderhoud ervan. Arjen legt uit hoe een EV-batterij is opgebouwd, hoe een EV-batterij het beste kan worden opgeladen en de werking van zo'n batterij als een dynamo. In de komende weken verschijnt er om de week een nieuwe aflevering met telkens een ander onderwerp. De kijker krijgt per aflevering niet alleen een interessant inkijkje in onze branche, maar ook praktische tips.

Niks missen? Abonneer u dan op het YouTube-kanaal van BOVAG. Wilt u (potentiële) klanten attent maken op de video's? Deel ze dan op uw social media.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring