Supercharge-event: 5 redenen om u vandaag nog aan te melden

Laatste update 06 juli 2023 Leestijd: 2 min

Dinsdagmiddag 3 oktober vindt in DeFabrique in Utrecht hét event voor het onafhankelijke kanaal plaats. Het BOVAG-congres voor onafhankelijke autobedrijven is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, met nog meer ruimte voor informatie, inspiratie, fun en netwerken. Bent u erbij? Vijf redenen om Supercharge niet te missen.

  1. U bepaalt uw programma zelf. Geen ingewikkeld keuzemoment vooraf en aankomen op het tijdstip dat u het beste past: dit jaar bepaalt u zelf hoe laat u komt en wat u gaat doen. Tussen 15.00 en 19.00 uur is het programma helemaal flexibel.
  2. Informatie & inspiratie. Nieuw dit jaar zijn de TEDtalks: korte, 20-minutenpresentaties over een specifiek onderwerp. Sommige onderwerpen liggen dicht bij de praktijk, andere onderwerpen zijn vooral inspirerend. Bepaal zelf welke presentaties voor u interessant zijn en hoeveel u er wilt volgen. Elk half uur starten er twee verschillende sessies. 
  3. Netwerken & fun. Even bijpraten met een collega of BOVAG-partner? Of snel een motorracesimulator in of een wedstrijdje tegen een collega op de kartbaan? Dit jaar is er heel veel ruimte voor netwerken en fun-activiteiten.
  4. Kijkje in de keuken. Tijdens het avondprogramma vindt de ontknoping plaats van de winnaar van de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. Wat kunt u leren van de finalisten?
  5. Rasondernemer Jacco Vonhof. Helene Hendriks ontvangt tijdens het avondprogramma onder meer MKB-Nederland-voorzitter én rasondernemer Jacco Vonhof aan tafel. Hoe kijkt hij aan tegen ondernemerschap en welke boodschap heeft hij voor de ondernemers in de zaal?

Aanmelden

Voor BOVAG-leden is deze bijeenkomst kosteloos te bezoeken. Meld u snel aan voor 3 oktober. Meer weten over tijdstippen of het complete programma? Kijk op bovagcongres.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring