Winnaars BOVAG WinterWasWeken in het zonnetje gezet 

Laatste update 20 januari 2023 Leestijd: 2 min

Na een veelbelovende start van de BOVAG WinterWasweken gooide afgelopen week het weer roet in het eten. Daardoor vielen de cijfers ook een beetje in het water. Reden te meer om er deze week extra aan te trekken. Desondanks hebben we natuurlijk wel deze week weer nieuwe winnaars! De weekwinnaar - die een weekend Walibi Village inclusief een dag gratis entree wint – ging met zijn auto langs bij ANAC Carwash Nijmegen.

Traktatie

Bovenaan de ranglijst staat deze week ANAC Carwash Arnhem (IJsseloord), op de hielen gezeten door J.H. Zwarts Automobielbedrijf en At The Carwash Company. Deze BOVAG-bedrijven kregen een lekkernij voor het hele team bezorgd. Ook uw bedrijf maakt kans op zo’n heerlijke versnapering, want iedere week gaat de teller weer op nul (nieuwe ronde, nieuwe kansen!).  

Zet 'm op! 

Laat op social media weten dat u meedoet met de BOVAG WinterWasWeken. Ook op de BOVAG socials hebben we berichten geplaatst – dit zullen we de komende twee weken herhalen. Deel deze berichten of plaats een eigen bericht op uw tijdlijn. Ook kunt u uzelf promoten met hulp van de lokale media: gebruik het voorbeeldpersbericht uit de toolkit. Kleine moeite, groot gevolg! Op www.winterwasweken.nl/partners in de ‘Mijn Omgeving’ zie je snel hoe goed uw bedrijf het doet tijdens de actie. De ranglijsten zijn 24/7 up-to-date. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring