Verenigingsbestuurder Timon Rutten benoemd tot erelid van BOVAG

Laatste update 13 januari 2023 Leestijd: 2 min

Timon Rutten is tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van BOVAG op 10 januari 2023 benoemd tot bondserelid. Hij ontving daar de oorkonde en de speld van voorzitter Han ten Broeke. Timon Rutten trad afgelopen zomer af als verenigingsbestuurslid en penningmeester van de vereniging, nadat zijn maximale bestuursperiode van acht jaar afliep. Het bondserelidmaatschap is een blijk van waardering voor zijn grote bijdrage aan BOVAG in de afgelopen jaren. 

Timon Rutten heeft met zijn kennis en inzichten een belangrijke rol gespeeld in de onderzoeken die BOVAG heeft gedaan in verband met het aandeelhouderschap van Bovemij en hij heeft de opzet van viaBOVAG.nl met raad en daad bijgestaan. Ook in de moeilijke periode rond het vertrek van de vorige voorzitter heeft hij er met zijn rust en overzicht mede voor gezorgd dat het verenigingsbestuur standvastig door de lastige periode is gekomen. Met zijn vertrek verliezen we een heel betrokken en kundige bestuurder. Wij zijn hem dan ook zeer dankbaar voor zijn inzet en deskundigheid voor BOVAG.

Timon Rutten nam in 2015 zitting in het verenigingsbestuur, waarin hij sinds 1 oktober 2021 ook de functie van penningmeester waarnam. Voordat hij verenigingsbestuurder werd, zat hij in het bestuur van de afdeling BOVAG Fietsbedrijven. Destijds was Rutten mede-eigenaar en oprichter van Fietsenwinkel.nl en mede-eigenaar van Hans Struijk Fietsen. Na de verkoop van deze bedrijven is Timon blijven participeren in fietsenwinkels, waarmee hij ook lid was van BOVAG. Timon Rutten blijft een actieve rol spelen binnen BOVAG: per december 2022 is hij benoemd tot commissaris van BOVAG Holding BV, waar hij een bijdrage gaat leveren aan het ontwikkelen van de ondernemingen van BOVAG.


Timon Rutten en zijn vrouw Ellen Roelofs werden tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van BOVAG in het zonnetje gezet door voorzitter Han ten Broeke

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring