Energie besparen in showroom of werkplaats? BOVAG Energie-consultant Johan Sijtsma deelt zijn tips

Laatste update 25 januari 2023 Leestijd: 2 min

Veel ondernemers in de mobiliteitsbranche maken zich zorgen over de hoge gas- en elektriciteitsrekening. Het begin van het nieuwe jaar kan daarom een goed moment zijn om tegen het licht te houden wat u het komend jaar wilt doen als het gaat om energiebesparing en verduurzaming. Er zijn ook manieren om te besparen, waarbij u niet gelijk een grote investering hoeft te doen. Energieconsultant Johan Sijtsma, van BOVAG Energie-partner Stel, geeft tips voor tweewielerbedrijven, die ook nuttig zijn voor ondernemers uit andere branches. 

Wist u bijvoorbeeld dat het aanbrengen van isolerend raamfolie veel rendement oplevert? Of dat het anders instellen van de cv-ketel een groot effect kan hebben op uw gasrekening? Ook kan de luchtcompressor in de werkplaats ongemerkt energie lekken, wat eenvoudig is op te lossen. 

U leest alle tips van energieconsultant Johan Sijtsma op de website van BOVAG Energie

Wilt u maandelijks een BOVAG Energie-update ontvangen met daarin de laatste interessante artikelen? Vul uw e-mailadres dan in op bovagenergie.nl.  

BOVAG Energie

BOVAG Energie biedt verschillende producten en diensten aan om u concreet te helpen energie te besparen binnen uw bedrijf. U kunt er onder andere onafhankelijk energieadvies aanvragen, waarbij een energie-expert zoals Johan Sijtsma bij u langskomt en een uitgebreid advies geeft over welke verbeteringen u kunt doorvoeren om energie te besparen. Op de website van BOVAG Energie vindt u ook allerhande informatie over de energiemarkt, interessante energiedeals en verschillende online tools waarmee u kunt berekenen hoeveel laadpalen u nodig heeft in uw bedrijf of voor welke energiesubsidies u in aanmerking komt. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring