BOVAG WinterWasWeken goed gestart

Laatste update 13 januari 2023 Leestijd: 2 min

Traditiegetrouw starten op de eerste dag van het nieuwe jaar de BOVAG WinterWasWeken. En met succes! Er zijn al meer dan 20.000 kanskaarten verzilverd. Die kanskaart ontvangen klanten bij een was- of poetsbeurt en daarmee maken ze kans op fantastische prijzen. De hoofdprijs is een cheque ter waarde voor € 10.000,-, te verzilveren voor een auto naar keuze bij een BOVAG-autobedrijf. 

Taart voor weekwinnaars

De BOVAG WinterWasWeken worden georganiseerd om consumenten duidelijk te maken dat een schone auto een must is tijdens de donkere wintermaanden. Meer dan 100 BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven doen mee aan deze actie. Nieuw dit jaar is het competitie-element: alle deelnemende autowas- en poetsbedrijven doen hier automatisch aan mee. Het enige dat ze daarvoor hoeven te doen, is tussen 1 en 31 januari zoveel mogelijk kanskaarten uit te reiken aan klanten. Ieder week worden drie weekprijswinnaars bekendgemaakt. Zij krijgen een lekkere traktatie voor het hele team. Het bedrijf dat aan het einde van de actieperiode bovenaan de ranglijst staat, wint een teamuitje ter waarde van € 1.500,-. 

In de media

Om aandacht te vragen voor het belang van een schone auto heeft BOVAG ook de landelijke en regionale media benaderd. Lees het persbericht: BOVAG: 600.000 personenauto’s nooit gewassen; risico voor verkeersveiligheid. Daarnaast is er een regionaal persbericht verzonden over de bezettingsgraad van autowasbedrijven per provincie. Lees het volledige bericht: In Friesland, Drenthe en Overijssel meeste keus bij autowassen. Verder is een radiocampagne gestart: de komende twee weken is de BOVAG WinterWasWeken-spot te horen QMusic, Radio 10, Veronica en NPO2.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring