STAP-budget aan te vragen vanaf 17 maart [NIEUWE DATUM]; schrijf nu alvast in voor Innovam-trainingen 

Laatste update 24 april 2023 Leestijd: 3 min

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 17 maart 2023 om 10.00 uur weer het STAP-budget aanvragen. Met de Stimulering Arbeidsmarkt Positie (STAP) kan een budget van maximaal € 1.000,- aangevraagd worden voor het volgen van een training, cursus of opleiding. Wijs uw medewerker bijtijds op de nieuwe inschrijfperiode of meld uzelf tijdig aan, want de subsidiepot is snel leeg! Innovam biedt diverse trainingen voor de mobiliteitsbranche, waarvoor het STAP-budget aangevraagd kan worden. Zeker zijn van een plek? Reserveer dan nu al de training. 

Ook u en uw medewerkers hebben recht op € 1.000,- STAP-subsidie per persoon per jaar voor bij- of omscholing. Voor elke aanvraagperiode is er een beperkt budget beschikbaar, dus op=op. De volgende aanvraagperiode voor STAP start op 17 maart 2023 om 10.00 uur. 

Reserveer nu alvast uw training bij Innovam

Innovam heeft een brede keuze aan opleidingen die binnen het STAP-budget vallen en waar u of uw medewerker dus uiteindelijk kosteloos aan mee kan doen. Om zeker te zijn van een plekje is het raadzaam om nu alvast in te schrijven. Na het reserveren van de Innovam-training kan op 17 maart de subsidie aangevraagd worden via het UWV. Het STAP-budget is populair, dus het is belangrijk om de aanvraag zo snel mogelijk te doen. Als de STAP-subsidie toegekend wordt, wordt de inschrijving bevestigd. Lukt dit niet, dan wordt de inschrijving geannuleerd of in samenspraak met de deelnemer alvast genoteerd voor de volgende aanvraagperiode. 

Kijk op innovam.nl/stap voor een overzicht van alle trainingen voor (aankomende) technici in de personenauto-, bedrijfsauto-, schadeherstel-, verhuur-, tweewieler-, camper- en caravanbranche, die met STAP gevolgd kunnen worden. 

Vragen?

Meer informatie over het STAP-budget en het aanvragen hiervan vindt u op de website van het UWV. Heeft u vragen over het STAP-budget? Kijk dan of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat op de website van het UWV of neem contact op met het UWV via (088) 898 22 02. 

NB: De inschrijfdatum is verschoven van 28 februari naar 17 maart 2023.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring