Prijswinnaars BOVAG WinterWasWeken bekend 

Laatste update 23 februari 2023 Leestijd: 2 min

De BOVAG WinterWasWeken zitten er weer op. Ondanks het tegenvallende januariweer waren ze behoorlijk succesvol. In totaal zijn ruim 51.000 kanskaarten verzilverd. Een goede score in vergelijking met voorgaande jaren. Ook de onderlinge competitie tussen de autowas- en poetsbedrijven – die dit jaar voor het eerst werd gehouden – leverde een spannende strijd op. Sommige autowas- en poetsbedrijven waren ontzettend fanatiek om een plekje bovenaan in de ranglijst te verwerven.  

Winnaars 

In het eindklassement eindigde ANAC Carwash Arnhem (IJsseloord) verdiend op de eerste plaats; elke week veroverden zij een plek in de top drie. Zij winnen een uitje ter waarde van € 1.500,- voor het hele team. Ook BOB Autowas Rotterdam Charlois en At the Carwash Company vielen in de prijzen. Zij ontvangen een teamuitje ter waarde van respectievelijk € 1.000,- en € 500,-.  

Hoofdprijs  

Ook dit jaar maakten klanten die de kanskaart verzilverden kans op een cheque ter waarde van € 10.000,- voor een auto naar keuze, te verzilveren bij een BOVAG-autobedrijf. De gelukkige winnaar viel bij Right Autowas B.V. in Hoorn. De officiële chequeoverhandiging vond 16 februari plaats. U leest hier meer over in het persbericht: Hester Huisman uit Wognum grote winnaar BOVAG WinterWasWeken.  


Erik Stern (branchemanager BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven) overhandigt met Frank Stortenbeker (eigenaar Right Autowas) de hoofdprijs van de WinterWasWeken, een cheque voor een auto naar keuze ter waarde van € 10.000,-, aan de familie Huisman. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring