Geld verdienen met snelladen? Kom naar de Ledenbijeenkomst voor tankstations op 4 april!

Laatste update 28 februari 2023 Leestijd: 4 min

Om weer eens met ‘vakgenoten’ onder elkaar te zijn, organiseert BOVAG een ledenbijeenkomst voor tankstationondernemers. Deze wordt gehouden op dinsdag 4 april de KAS in Woerden. Naast een algemene ledenvergadering staat een kennissessie ‘Zo verdien je geld met snelladen’ op het programma, waarvoor we een expert-panel hebben uitgenodigd. Ook geeft Wouter de Vries jr. een lezing over strategische keuzes maken.

De samenleving, mobiliteit en ook onze branche veranderen sterk door ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, techniek en ondernemerschap. Dus vinden wij het de hoogste tijd om weer eens met uitsluitend tankstations bijeen te komen. Daarom houdt BOVAG op dinsdag 4 april een ledenbijeenkomst in de KAS in Woerden en ook u bent uiteraard van harte uitgenodigd. Aanmelden kan via de link in deze e-mail. Wees erbij want het beloofd een boeiende middag te worden. 

Programma 

13:30 uur: Inloop en ontvangst  
14:00 uur: Aanvang Algemene Ledenvergadering 
15:00 uur: Pauze 
15:30 uur: Kennissessie: ‘zo verdien je geld met snelladen’ 
16:15 uur: Slotspreker Wouter de Vries jr. 
17:00 uur: Netwerkborrel  
 
Algemene Ledenvergadering 
Wat speelt er in de politiek, hoe staat het met belangrijke BOVAG-projecten en wat is actueel in de tabakslobby? Daarover praten wij u bij op 4 april. Ook de benoeming van Jochen van der Voort als nieuw bestuurslid staat op de agenda en we presenteren de uitkomsten van de nieuwste Tankstations in cijfers met actuele branchedata.  
 
Kennissessie: ‘Zo verdien je geld met snelladen’ 
Hoe snel gaat de ontwikkeling van elektrisch rijden richting 2030, wat zijn de feiten en hoe stapt u op tijd in? Hoe komt u aan de juiste snelladers en voldoende capaciteit, subsidie en klanten? Wat is het kostenplaatje, hoe zit het met HBE-certificering en wanneer begint het verdienen? Deze en andere vragen worden beantwoord door ons panel van experts. De kennissessie wordt geleid door dagvoorzitter Esther van Rijswijk en in het panel zitten onder meer:  
•    Anouk Looijestijn van de Nederlandse Emissie Autoriteit 
•    Marcel Cauli van Extendas over laadpaal- en laadpasoplossingen 
•    Jan Paul Kerkhof, eigenaar van BP-tankstation met ultrasnelladers  
•    Een expert op het gebied van netcongestie 
 
Slotspreker Wouter de Vries jr.  
Het tankstation, zoals we dat nu kennen, bestaat in 2050 niet meer. Dat is een keihard gegeven. Hoe omgaan met een krimpende en sterk veranderende markt? Hoe maakt u belangrijke keuzes, hoe kunt u overleven en hoe bent u onderscheidend? Daarover komt Wouter de Vries jr. spreken. Hij heeft een duik genomen in onze branche en geeft een inspirerende en interactieve lezing die u gegarandeerd op een positieve manier aan het denken zet. Wouter is namelijk expert in dienstenmarketing en auteur van meerdere boeken, waaronder de bestseller ‘Blauwe Bananen’.  
 
Aansluitend is er een gevulde netwerkborrel, waar u gezellig met branchecollega’s en relaties kunt bij- en napraten. Bent u er ook bij? Aanmelden kan hieronder. Vragen? Stel deze dan per e-mail via events@bovag.nl.

Aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring