Van Beek en Van Veldhuizen benoemd tot BOVAG Bondserelid

Laatste update 22 december 2023 Leestijd: 3 min

Marco van Beek en Marco van Veldhuizen zijn benoemd tot Bondserelid van BOVAG. Beiden ontvingen onlangs daarvoor uit handen van algemeen voorzitter Han ten Broeke de oorkonde en bijbehorende speld. In 2023 traden beide heren af uit het BOVAG-bestuur vanwege het verstrijken van hun termijn. BOVAG bedankt hen voor hun enorme betrokkenheid en inzet.

Marco van Beek (foto links) heeft vele functies gehad binnen de vereniging waarin hij zijn gedrevenheid en  betrokkenheid steeds heeft laten zien. Hij zat van 2013 tot en met 2015 in het Hoofdbestuur dat toen Verenigingsbestuur heette. Van 2011 tot en met 2017 zat hij in het bestuur van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en tijdens deze bestuursperiode was hij vice voorzitter van deze BOVAG-activiteit. In 2015 stapte hij in de BOVAG Ledenraad waar hij in juni 2023 afscheid van nam omdat zijn maximale termijn van acht jaar in de Ledenraad was verstreken.

BOVAG heeft Marco leren kennen als een man met een uitgesproken mening die volledig gaat voor de dingen die hij belangrijk vindt. Veel mensen in het noorden van het land kennen hem dan ook en zijn autobedrijf Marco van Beek Premium Cars & Car Service. Zijn betrokkenheid en gedrevenheid heeft hij doorgegeven aan zijn twee zoons die ook in de zaak werken en daarnaast actief zijn bij BOVAG in de werkgroep Jonge Ondernemers.

Innovatief

Innovatief is een woord dat bij Marco van Veldhuizen (foto rechts) past. Marco begon in 2012 deel te nemen aan allerlei projectgroepen binnen BOVAG. In oktober van dat jaar startte hij in het bestuur van BOVAG Autodealers waar hij tot 2020 in zat. In 2015 stapte hij in de BOVAG Ledenraad waar hij in april van dit jaar afscheid van nam omdat ook hij er de maximale acht jaar zijn diensten in had bewezen.

Marco was tot voor kort eigenaar van Auto Avenue in Tilburg, dealer van Suziki en Mitsubishi. Onlangs verkocht dit betrokken bestuurslid zijn bedrijf aan de Bochane Groep. Binnen BOVAG is hij betrokken geweest bij een groot aantal dossiers binnen autodealers en was een paar jaar lid van de congrescommissie. In al zijn functies en in zijn eigen bedrijf heeft hij laten zien dat hij innovatief is en vooruit kijkt. Zo maakte hij zijn dealerbedrijf eigenhandig papierloos. Ook in bestuursvergaderingen zocht hij naar manieren om zaken te verbeteren.

BOVAG gaat de beide heren missen in het bestuur en bedankt hen voor de jarenlange inzet!
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring