Nieuw: viaBOVAG.nl breidt financieringsoplossingen uit

Laatste update 05 december 2023 Leestijd: 3 min

Speciaal voor BOVAG-autobedrijven én consumenten lanceerde viaBOVAG.nl dit jaar de financieringsoplossing bij advertenties. Als consumenten een advertentie bekijken op viaBOVAG.nl, wordt er een verwijzing naar een financiering en/of verzekering van een partner weergegeven. Naast Geld.nl werken wij nu ook samen met Dealer Totaal Concept (DTC). 

Financieren op viaBOVAG.nl: Geld.nl en Dealer Totaal Concept

Voor financieringen zijn wij gestart met Geld.nl, een vergelijkingswebsite met een uitgebreid aanbod. Recent is ook Dealer Totaal Concept (DTC) aangesloten, een bemiddelaar gespecialiseerd in de automotive branche. 

Advertenties van autobedrijven op viaBOVAG.nl hebben standaard een verwijzing naar een financieringsoplossing van DTC of Geld.nl. Tenzij u een eigen financieringsoplossing heeft doorgegeven of heeft aangegeven geen gebruik te willen maken van een financieringsoplossing. 

Met Dealer Totaal Concept ook financieringen voor de zakelijke klant

Eén van de verschillen met Geld.nl is dat DTC niet alleen financieringen voor consumenten biedt, maar ook voor zakelijke klanten. Met de financieringsoplossingen van DTC starten we direct een pilot om te kijken of er vanuit de markt behoefte is aan financial lease, een leasevorm voor zakelijke klanten. Dit biedt voor u als adverteerder meer kansen om zakelijke auto’s succesvol te verkopen op viaBOVAG.nl. 

Eigen financiering aanbieden op viaBOVAG.nl

Een aantal adverteerders op viaBOVAG.nl maakt al gebruik van een eigen oplossing. Van Mossel bijvoorbeeld biedt een eigen financiering aan bij de advertenties op viaBOVAG.nl. En ook Maas Autogroep, Muntstad, Vallei Autogroep en Amega bieden eigen financieringsoplossingen via Captive Finance aan. 

Wilt u ook uw eigen financieringsoplossing aanbieden bij uw advertenties op viaBOVAG.nl? Neem dan contact op met uw accountmanager om de kosten en de mogelijkheden te bespreken.

Contact met viaBOVAG.nl

Met elkaar maken we viaBOVAG.nl tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw viaBOVAG.nl-accountmanager. Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres adverteerders@viabovag.nl.  

Lees ook:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring