Laatste kans om aan te melden voor extra BOVAG-korting op auteursrechten

Laatste update 15 december 2023 Leestijd: 2 min

Wilt u nog profiteren van extra BOVAG-korting op uw auteursrechtenafdracht aan Buma, Sena en Videma? Meld u dan uiterlijk 31 december aan via BOVAG. 

Veel bedrijven hebben voor medewerkers of klanten muziek of een nieuwszender aanstaan in de showroom, kantoor, werkplaats, wachtruimte of bedrijfsrestaurant. Of zij draaien wachtmuziek aan de telefoon. In Nederland is bij wet geregeld dat een bedrijf hiervoor een vergoeding moet betalen aan auteurs- en naburige rechtenorganisaties. 

Dubbele korting

Dankzij de collectieve afspraken die BOVAG heeft gemaakt, profiteert u als BOVAG-lid van extra korting op uw auteursrechtenafdracht: 15 procent op uw afdracht aan Buma/Sena en 7 procent op die van Videma. Dit komt nog bovenop de 33,3 procent die BOVAG-leden al krijgen als zij zich aanmelden voor een licentie bij Buma, Sena en Videma. Daarnaast kunt u uw registratie eenvoudig online regelen via BOVAG. Mis deze dubbele korting niet en meld u uiterlijk 31 december 2023 aan! 

Kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/auteursrechten

Let op: als u vorig jaar al heeft meegedaan, dan hoeft u zich niet opnieuw te registreren. U ontvangt automatisch een factuur. Doet u mee en is er in de tussentijd iets gewijzigd? Vul dan het aanmeldformulier opnieuw in.

Online aanmelden in 3 stappen

  1. Ga naar mijn.bovag.nl/auteursrechten.
  2. Log in met uw lidmaatschapsnummer en het wachtwoord van de betreffende bedrijfsvestiging. Op deze pagina vindt u belangrijke tips en een overzicht met antwoorden op veelgestelde vragen.
  3. Op de pagina mijn.bovag.nl/auteursrechten vindt u twee formulieren, waarmee u zich kunt aanmelden voor korting op uw auteursrechtenafdracht aan Buma/Sena (muziek) en Videma (televisie).

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring