Heeft u de vernieuwde RODI Personenauto 2023 al ingevuld?

Laatste update 19 december 2023 Leestijd: 3 min

De leden van BOVAG Autodealers die contractpartner zijn bij de importeur hebben donderdag 14 december per e-mail een uitnodiging ontvangen om de vragenlijst van RODI Personenauto 2023 in te vullen. Invullen kan tot en met 19 januari 2024. Kunnen wij op uw medewerking rekenen?

RODI brengt dit jaar voor de 37e keer in kaart hoe de samenwerking tussen de dealer en importeur/principaal verloopt. Met de introductie van agentuur is de opzet van dit onderzoek aangepast. De belangrijkste wijzigingen zijn dat stellingen zijn vervangen door vragen en er geen competitie en dus ook geen winnaar meer is. Een uitgebreide uitleg van de wijzigingen leest u in het nieuwsbericht van 30 november

Inzichten

Met dit onderzoek wil BOVAG inzichten opdoen en concreet maken wat er speelt in de relatie tussen de dealer en de importeur/principaal met als doel de samenwerking waar mogelijk verder te verbeteren en onderwerpen op de agenda te krijgen. Zowel importeurs als dealer- en agentuurverenigingen hechten veel waarde aan dit onderzoek en hebben voorgaande jaren actie ondernomen op de resultaten. 

Uw deelname is belangrijk 

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk autodealers RODI Personenauto 2023 invullen. Hoe meer autodealers meewerken hoe nauwkeuriger het beeld en des te sterker staan BOVAG en de dealer- en agentuurverenigingen in de gesprekken. Uw deelname is dus van groot belang. Het invullen kost u slechts 10-15 minuten en kan tot en met 19 januari 2024.

Geen e-mail van BOVAG Onderzoek ontvangen? 

Heeft u op 14 december geen e-mail over RODI Personenauto 2023 van BOVAG Onderzoek ontvangen? Controleer dan eerst uw spambox, het is mogelijk dat de e-mail daarin is beland. Zit de mail niet tussen uw spam? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@bovag.nl. Dan controleren we waarom u geen mail heeft ontvangen en sturen we u deze alsnog. 

Vragen? 

Voor technische vragen of problemen bij het doorlopen van de vragenlijst kunt u contact opnemen met onderzoek@bovag.nl. Mochten de gegevens in de mail of vragenlijst niet kloppen, dan kunt u via hetzelfde mailadres wijzigingen doorgeven. Heeft u geen technische maar een algemene vraag over RODI Personenauto 2023? Dan kunt u contact opnemen met autodealers@bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring