BOVAG zoekt nog enkele rijinstructeurs voor Try the Bike op de MOTORbeurs

Laatste update 22 december 2023 Leestijd: 2 min

BOVAG is op nog zoek naar een paar instructeurs die tijdens de MOTORbeurs één of meerdere dagen willen helpen om geïnteresseerde bezoekers een eerste onvergetelijke motorrijervaring te geven. Helpt u mee?

Komend jaar organiseert BOVAG weer Try the Bike op de MOTORbeurs in Utrecht. Het is al jaren een groot succes. In één weekend laten we zo’n 450 consumenten kennismaken met de motor en ervaren hoe leuk het is om motor te rijden. Kandidaten die meedoen met Try the Bike zijn vaak zo enthousiast, dat ze in veel gevallen binnen een jaar beginnen met hun motorrijbewijs. Dat is een grote boost voor rijscholen én de motorbranche!

We zoeken u!

De MOTORbeurs vindt plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari 2024. Op zaterdag zijn er voldoende rijinstructeurs. Op donderdag, vrijdag en zondag zijn er nog enkele instructeurs nodig. BOVAG zoekt voor die dagen A-instructeurs die proeflessen willen geven, die het leuk vinden om consumenten de motor op te helpen en uitleg te geven. U kunt zich voor één of meerdere dagen aanmelden. De tijden zijn op donderdag en vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur, en op zondag van 9.00 tot 18.30 uur. Als u meedoet, krijgt u per aanwezige dag een vergoeding en u wordt goed verzorgd met eten en drinken. Is het voor u mogelijk één (of meerdere) lesmotor(en) mee te nemen? Heel graag! Uiteraard wordt er gezorgd voor een verzekering en brandstof. Ook vraagt BOVAG aan importeurs motoren beschikbaar te stellen.

Wij horen graag of we op u kunnen rekenen, dit kan door uiterlijk 15 januari 2024 een mail te sturen naar rijscholen@bovag.nl. Heeft u vragen? Stel deze dan gerust. Alleen samen kunnen we van Try the Bike een succes maken. We hopen op uw medewerking! 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring