Ben van der Burg spreekt op nieuwjaarsbijeenkomst verhuur- en deelautobedrijven

Laatste update 20 december 2023 Leestijd: 2 min

Op 17 januari houdt BOVAG een nieuwjaarsbijeenkomst voor verhuur- en deelautobedrijven. We vinden de start van het nieuwe jaar namelijk een mooie gelegenheid om als branche samen te komen en het glas te heffen op een goed 2024. We combineren een brancheborrel met een korte algemene ledenvergadering en we hebben een interessante spreker uitgenodigd: Ben van der Burg. 

Ben van der Burg is oud-schaatser, ondernemer, IT-specialist, auteur, podcast- en radiomaker en ook regelmatig te gast bij het tv-programma Vandaag Inside. Hij weet alles over technologische ontwikkelingen en kunstmatige intelligentie, en wat de maatschappelijke impact ervan is. Ben laat ons op 17 januari zien welke kansen technologie kan bieden de komende jaren en voor welke veranderingen in de verhuur- en deelautobranche dit mogelijk zorgt.  

Verder op het programma

Een korte algemene ledenvergadering staat ook op het programma. We geven onder meer inzicht in onze agenda en de belangrijkste projecten voor 2024. Ook zijn er een aantal bestuurswisselingen en nemen we in stijl afscheid van twee bestuurders.  

De nieuwjaarsbijeenkomst wordt gehouden in het BOVAGhuis in Bunnik. Inloop en ontvangst vanaf 15.30 uur, aanvang 16.00 uur. 

Meer informatie & aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring