U hoort van ons, maar hoe?

Laatste update 22 augustus 2023 Leestijd: 2 min

Hoe blijft u met BOVAG op de hoogte van nieuws uit uw branche, over werkgeverszaken en over producten en diensten die BOVAG biedt? Wij sturen u wekelijks mail, maandelijks een krant, communiceren via YouTube, LinkedIn en Facebook en maken podcasts. Wat vindt u daarvan en hoe bereiken we u het beste? Wilt u ons dat laten weten?

Op woensdag 9 augustus heeft onafhankelijk onderzoeksbureau Media Test per e-mail een vragenlijst naar u gestuurd. Bent u al in de gelegenheid geweest om ernaar te kijken en deze in te vullen? Het zou ons enorm helpen als u de enquête invult, zodat wij onze communicatie hierop kunnen aanpassen. Het geeft u ook de mogelijkheid om uw personeel te verrassen. Wanneer u aan het einde van de enquête namelijk uw e-mail adres invult, maakt u kans op een avondje karten en dineren met uw medewerkers. We verzekeren u overigens dat uw antwoorden en opmerkingen van de vragenlijst anoniem worden verwerkt. 

Geen mail ontvangen?

Heeft u op woensdag 9 augustus geen e-mail van MediaTest ontvangen. Check dan eerst even uw spambox, het is mogelijk dat de e-mail daarin is beland. Niet tussen uw spam? Neem dan contact op met BOVAG Ledenadvies / 030 65 95 300. Dan checken we wat er misgaat en ontvangt u alsnog een e-mail.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring