Duurzaamheidscongres aansluitend op eerste beursdag KCJ 2023

Laatste update 17 augustus 2023 Leestijd: 3 min

Op woensdag 4 oktober vindt het Duurzaamheidscongres voor de Kampeerbranche plaats in Jaarbeurs Utrecht, aansluitend op de eerste beursdag van KCJ 2023. Dit congres wordt georganiseerd door ANWB, BOVAG, HISWA-RECRON, Kampeer & Caravan Industrie, Kampeer & Caravan Jaarbeurs en NKC. Is verduurzaming ook voor u een belangrijk thema? Bekijk dan het congresprogramma. U bent welkom!

Duurzaam, circulair, CO2-neutraal, toekomstbestendig, klimaattransitie… wie is er vandaag de dag níet mee bezig. Hoe speelt duurzaamheid voor de kampeerbranche? Welke stappen worden er al gezet? En hoe vertalen we goede voornemens en interessante ambities als branche nou naar de praktijk? Als het goed is, komt dit op 4 oktober allemaal aan de orde. Wilt u erbij zijn? Alle leden van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven zijn welkom. Toegang is gratis, aanmelden moet wel. Dat kan via de link hieronder.  

Aanmelden

Op het programma: 

  • Spreker Bernice Notenboom; klimaatjournalist over ‘De staat van het klimaat en onze invloed’
  • Spreker Jacco Vonhof; voorzitter MKB-Nederland over toekomstbestendig ondernemen 
  • Hoe zijn kampeerders bezig met duurzaamheid? Presentatie van belangrijkste conclusies van ons duurzaamheidsonderzoek, inclusief een panelgesprek met deskundigen over de uitkomsten.
  • Praktijkvoorbeelden; duurzaamheid in de kampeerbranche 
  • Prijsuitreiking; bekendmaking winnaars van de Duurzame KampeerAwards
Om 17.30 uur is de ontvangst met buffet. Dagvoorzitter Rens de Jong opent het inhoudelijke programma om 18.30 uur, dat duurt tot circa 20.45 uur, waarna de avond met een netwerkborrel wordt afgesloten. Kijk voor meer info op duurzaamheidscongres.nl

Duurzame KampeerAwards

Is uw bedrijf bezig met duurzaamheid en bent u een voorbeeld voor anderen? Heeft u een uniek duurzaam kampeerproduct ontwikkeld of een ander initiatief dat bijdraagt aan duurzaam kamperen? 
Doe dan mee aan de Duurzame KampeerAwards:
  • Deelnemen is gratis en kan in vier categorieën: meest duurzame kampeermiddel, kampeerproduct, kampeerplek óf het meest duurzame innovatieconcept dat bijdraagt aan de kampeerbranche. 
  • Komt u als winnaar uit de bus, dan kunt u rekenen op veel persaandacht, promotie, naamsbekendheid én 30 m2 tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs! 
  • Aanmelden kan tot 31 augustus 2023. Kijk voor meer info op duurzaamheidscongres.nl/duurzame-kampeerawards.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring