BOVAG zoekt caravan(s), camper én keurmeesters voor KCJ 2023: wie helpt?

Laatste update 24 augustus 2023 Leestijd: 2 min

Van 4 tot met 8 oktober wordt de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht weer gehouden en natuurlijk is BOVAG ook dit jaar van de partij. Naast pr en promotie organiseert BOVAG een activatie op het binnenterrein van de Jaarbeurs. Daarvoor zoeken we twee caravans, een camper en enkele keurmeesters. Wie kan ons daaraan helpen? 

Op het binnenterrein kunnen beursbezoekers, net als voorgaande jaren, onder begeleiding van een BOVAG-rijinstructeur rijden met een camper of caravan. Ook doen we een challenge waarmee we beursbezoekers uitdagen om de onderhouds- en reparatiepunten van de challenge-caravan te vinden. Dit om mensen bewust te maken van het feit dat een caravan een technisch product is. Indirect promoten we zo de vakman en laten we zien hoe uitgebreid de BOVAG Onderhoudsbeurt is. 

Wie kan ons helpen aan en caravan, camper en/of keurmeesters? Voor elke dag hebben we een keurmeester nodig, maar één dag meedraaien kan natuurlijk ook. Belangrijkste taken van de keurmeester zijn vragen van consumenten beantwoorden en advies geven over onderhoud. Interesse? Stuur dan een mail naar caravancamper@bovag.nl. Alvast bedankt! 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring