Alles over aantrekkelijk en toekomstbestendig werkgeverschap op BOVAG HR-event

Laatste update 17 augustus 2023 Leestijd: 2 min

BOVAG organiseert op 12 september een HR-event rondom het thema toekomstbestendig werkgeverschap.

Medewerkers vinden is tegenwoordig al een enorme uitdaging. Hoe kun je zorgen dat je die medewerkers daarna aan je bedrijf weet te vinden en te boeien zodat ze voor langere tijd blijven? Hoe zorg je dat ze met plezier naar het werk komen en betrokken, productief en blij zijn en blijven met hun baan? Kortom: hoe zorg je dat je een aantrekkelijk en toekomstbestendig werkgever bent en blijft?

Jonge generatie op werkvloer

Over al die aspecten organiseert BOVAG het HR-event Toekomstbestendig werkgeverschap waarin inspiratiesessies worden afgewisseld met een plenair programma. Zo vertelt Jasper Scholten, auteur van Het Millenial Mysterie over zijn onderzoek naar de jongste generatie op de werkvloer. Mike Kastrop, eigenaar van restauratiebedrijf Classic Mike en praktijkopleider, deelt zijn ervaring over jongeren met een ondersteuningsbehoefte waarmee hij samen bijzondere klassieker restaureert.
En tot slot praat de afdeling Werkgeverzaken van BOVAG u bij over over de cao-onderhandelingen Motorvoertuigbedrijf en Tweewielerbedrijf en wordt de QuickScan Goed Werkgeverschap uitvoerig belicht. Daarnaast wordt de verzuimnavigator geïntroduceerd, die werkgevers helpt hun bedrijf en medewerkers gezond en vitaal te maken en te houden.

Aanmelden

Aanmelden voor het HR-event kan hier.
En kijk hier voor het volledige programma.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring