BOVAG doet mee met Climate Classic

Laatste update 02 mei 2023 Leestijd: 2 min

Veertien medewerkers en (bestuurs)leden van BOVAG nemen deel aan de Climate Classic. Op maandag 19 juni 2023 fietsen ze bijna vierhonderd kilometer langs de kustlijn die in Nederland zal ontstaan als de zeespiegel te ver doorstijgt. Een kustlijn die er wat BOVAG betreft nooit mag komen. BOVAG fungeert dankzij verschillende leden ook als servicepartner voor de in totaal 1.500 deelnemende fietsers: we bieden pechhulp en technische ondersteuning waar nodig, zodat iedereen de felbegeerde eindstreep kan halen.

De Nederlandse kilometer kan en moet duurzamer. BOVAG staat zijn leden bij om groener te ondernemen en faciliteert de omschakeling naar duurzame energie met het platform BOVAG Energie. We zijn dagelijks bezig om met onze belangenbehartiging en dienstverlening mobiliteit zo duurzaam mogelijk te maken. Zoals voor het stimuleren van elektrisch vervoer en met het helpen van BOVAG-leden in het verduurzamen van hun energie.

Door de Climate Classic te fietsen, wil BOVAG bijdragen aan de bewustwording rondom klimaatverandering, met duurzame mobiliteit als onderdeel van de oplossing. Meedoen aan de Climate Classic past bij de koers en ambities van BOVAG en laat zien dat grote uitdagingen samen aangegaan moeten worden. 

Wilt u ook meefietsen? U kunt uw bedrijfsteam uiterlijk 4 juni aanmelden via de website van Climate Classic

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring