Regiobijeenkomsten van start

Laatste update 29 september 2022 Leestijd: 4 min

Deze week hebben zo’n 130 BOVAG-leden zich op de hoogte laten brengen van nieuws en ontwikkelingen die belangrijk zijn voor hun autobedrijf. Zij kwamen naar de regiobijeenkomsten voor BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Oostzaan en Nootdorp. BOVAG trekt tussen 27 september en 3 november door het hele land om zijn leden te informeren, bij te praten en de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten. Nog niet geweest en nog niet aangemeld? Doe dat direct hieronder.

Aanmelden Regiobijeenkomst BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Ook interessant voor autodealers
Ondanks de verschillen in ondernemerschap staan leden van de afdeling BOVAG Autodealers in veel gevallen voor dezelfde uitdagingen als het onafhankelijke autobedrijf. Wij denken dat de inhoud van het programma ook interessant voor hen kan zijn en nodigen ze daarom graag uit voor deze regiobijeenkomsten.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u in korte en praktische presentaties een hoop interessante informatie te horen over onder andere:
  • Hoe ziet de nabije toekomst van uw autobedrijf eruit? Welke keuzes kunt u maken en wat kunt u doen om in te spelen op alle veranderingen? Wij praten u bij over een onderzoek naar de toekomst van het autobedrijf en het retailnetwerk
  • Bij BOVAG krijgen we veel signalen dat het financieren van activiteiten voor het autobedrijf steeds lastiger wordt. We geven inzicht welke typen financiering en kredieten er zijn en wat u nodig heeft voor een financieringsaanvraag.
  • We presenteren de resultaten van het ROSA-onderzoek. Dit rapport brengt in kaart wat ondernemers vinden van de garageformule waarbij ze zijn aangesloten.
  • Online criminaliteit, zoals hacking of ransomware, is een steeds grotere zorg, ook voor autobedrijven. Hoe kunt u zich als ondernemer tegen deze vorm van criminaliteit beschermen? We attenderen u op de gevaren van (online) criminaliteit en geven tips hoe u dit kunt voorkomen.
  • We geven een korte update over onze lobby-activiteiten, SERMI, het certificaat om te mogen werken aan antidiefstal gerelateerde zaken, de BOVAG Garantie die naar 12 maanden is gegaan en viaBOVAG.nl.

Vraag het BOVAG
Tijdens het programma hebben we tijd ingepland voor vragen en discussie. Want we horen graag wat er bij u in het bedrijf leeft en waar we u mee kunnen helpen.
regiobijeenkomst-OAB-28-sept-2022-Nootdorp.jpg

Programma
We combineren natuurlijk ‘het nuttige met het aangename’. Bij ontvangst om 17.30 uur staat een lekker buffet voor u klaar. Eet u liever thuis, dan verwelkomen wij u graag om 18.30 uur met een kop koffie of thee. Het inhoudelijke programma start om 19.00 uur. Na afloop, rond 21.30 uur, sluiten we af met een borrel, zodat u de gelegenheid heeft om BOVAG-medewerkers en uw collega’s uit de regio weer even te spreken.

Data en Locaties
Dinsdag 27 september Van der Valk Hotel Oostzaan
Woensdag 28 september Van der Valk Hotel Nootdorp
Dinsdag 4 oktober Van der Valk Hotel Goes
Donderdag 6 oktober BOVAGhuis Bunnik
Dinsdag 18 oktober Van der Valk Hotel Urmond
Woensdag 19 oktober Van der Valk Hotel Eindhoven
Donderdag 20 oktober Van der Valk Hotel Duiven
Woensdag 26 oktober Van der Valk Hotel Hengelo
Donderdag 27 oktober Van der Valk Hotel Drachten
Dinsdag 1 november Van der Valk Hotel Zwolle
Donderdag 3 november Van der Valk Hotel Assen


Meld u nu aan voor de Regiobijeenkomst

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring