Met korting naar het congres 'To charge or not to charge'

Laatste update 15 september 2022 Leestijd: 2 min

Tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs vindt het congres 'To charge or not to charge' plaats. Op woensdag 9 november draait het dit jaar om de strategie van laden op tankstations. BOVAG-leden krijgen 15% korting op dit congres. De vakbeurs zelf is gratis toegankelijk voor medewerkers uit onder andere de tank- en carwashbranche.

Tijdens het congres gaan diverse specialisten met elkaar in gesprek over het onderwerp 'Laden op tankstations'. Ook een expert van BOVAG komt aan het woord en gaat het hebben over: 'Hoe kunnen ondernemers in de tankstationbranche het beste inspelen op de veranderende markt?'

De Tankstation & Carwash Vakbeurs wordt gehouden op woensdag 9 en donderdag 10 november 2022 in de Expo Houten, Meidoornkade 24 in Houten. Gaat u er naar toe en wilt u gebruik maken van de vijftien procent korting voor BOVAG-leden, vul dan bij uw registratie op de website van de Tankstation & Carwash Vakbeurs de actiecode TVB2022BOVAG in. U vindt het registratieformulier hier. Wilt u meer weten over het programma tijdens beurs en congres, kijk dan hier op de website van de organisatie.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring