Meld u aan voor de extra informatiebijeenkomst Grip op Garantie op 17 oktober

Laatste update 19 september 2022 Leestijd: 2 min

De BOVAG Garantie is verdubbeld van 6 naar 12 maanden. Uw klanten hebben dus een extra reden om voor u als BOVAG-bedrijf te kiezen. Maar deze verdubbeling van de garantie kan ingrijpend zijn voor u als ondernemer. Om u te helpen grip op uw garantie te krijgen, maar ook om kansen te benutten, houdt BOVAG op maandag 17 oktober vanwege de grote interesse een tweede informatiebijeenkomst Grip op Garantie voor autobedrijven.

Tijdens deze bijeenkomst leggen we het verschil tussen wettelijke en BOVAG Garantie uit én geven we u tools hoe u garantie onderdeel kunt maken van uw bedrijfsplan. Want BOVAG Garantie biedt volop commerciële kansen.

Uitdagingen en kansen

Grip op Garantie vindt plaats op maandag 17 oktober van 19.30 tot 22.00 uur in het BOVAGhuis in Bunnik. Na ontvangst met koffie en een lekkernij zullen BOVAG-specialisten ingaan op de uitdagingen en kansen van garantie. Medewerkers van Autotrust kunnen u alles vertellen over de garantieoplossingen die speciaal zijn samengesteld voor BOVAG-leden. Na de presentaties is er ruimschoots gelegenheid tot vragen stellen aan onze deskundigen. 

Borrel

De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel, waar natuurlijk ook nog ruimte is om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met collega’s. 

Aanmelden

Bent u erbij? Klik hier voor meer informatie over het programma of meld u direct aan via de onderstaande button. 

Klik hier om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring