Branchediner voor verhuur- en deelautobedrijven

Laatste update 08 september 2022 Leestijd: 3 min

BOVAG geeft op woensdagavond 12 oktober een branchediner voor de verhuur- en deelautobranche in Museum Prinsenhof in Delft. Een avond exclusief voor leden die draait om inspireren en dineren. Op het menu staan niet alleen heerlijke gerechten, maar ook enkele boeiende sprekers die aan tafel ongetwijfeld voor voldoende gesprekstof zullen zorgen. Het programma start om 17.00 uur. Vooraf is er een exclusieve rondleiding door het museum, waarvoor u zich apart kunt opgeven. Het diner duurt tot 20.30 uur.

Een bijzonder evenement op een hele speciale locatie. Museum Prinsenhof in Delft is gevestigd in het voormalige Sint-Agathaklooster; omringd door historie en kunst is BOVAG te gast bij Willem van Oranje. In ontspannen informele setting worden leden getrakteerd op een smakelijk en tegelijk inspirerend programma. Al tafelend kunt u uitbreid bijpraten met branchegenoten. Met de middeleeuwse kloostermuren als decor kan dat alleen maar een onvergetelijke avond worden. 

Op het programma

  • Bij energie denkt u wellicht aan schaarste en aan een kostenpost. Of aan verduurzaming, klimaatmaatregelen en CO2-neutraal. Wat denkt u, kan energie ook een kans zijn? Hans Bresser en Thomas Edens praten ons kort bij over BOVAG Energie. 
  • Waar staan we in de lobby, wat agenderen we in Den Haag en waarop sturen we met het oog op de toekomst? Hoe staat het bijvoorbeeld met het dossier ‘bezit naar gebruik’? Han ten Broeke praat ons bij over belangrijke lobbydossiers en geeft een kijkje in de Haagse keuken. Henk van den Helder gaat in op de speerpunten voor verhuur- en deelautobedrijven. 
  • We kijken kort terug op 2022, naar wat actueel is en naar de prioriteiten voor komend jaar. Ook kunt u uw stem uitbrengen op Klaas Middelbeek, onze kandidaat voor de BOVAG Ledenraad, en nemen we afscheid van zijn voorganger Wim Slagter.  
Voorafgaand aan het diner organiseert het museum voor ons een rondleiding. Interesse? Er is plaats voor maximaal 40 personen, u kunt zich hiervoor opgeven via het aanmeldformulier.

Klik hier voor het complete programma. Aanmelden kan hier ook, of via de link die u per e-mail van BOVAG heeft ontvangen.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring