Branchedag fiets-, scooter- en motorbedrijven gaat niet door

Laatste update 22 september 2022 Leestijd: 2 min

De Branchedag voor fiets- en gemotoriseerde tweewielerbedrijven die zou plaatsvinden op 3 oktober a.s. bij InStyle in Maarssen wordt verschoven naar een later moment. Helaas blijkt oktober voor veel ondernemers geen handige maand voor een dergelijk event. Hoe de nieuw te plannen ledendag eruit gaat zien en wanneer deze precies is, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Branchemanager Maarten Mastop: "Liever hadden we deze dag gewoon door laten gaan. Maar uit het aantal aanmeldingen bleek dat de gekozen datum voor veel ondernemers ongelukkig gekozen was."

Fietsbedrijven

De bekendmaking van het Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI) vindt wel in de week van 3 oktober plaats. Die uitkomsten zijn in de nieuwsbrief van 6 oktober te lezen.

Gemotoriseerde tweewielerbedrijven

De ALV die op 3 oktober zou plaatsvinden gaat wel door, maar dan online.

Online ALV

Tijdens de online ALV op 3 oktober om 16.30 uur zal de benoeming van Mariëlle Lamper (A3Roest Tweewielers te Krimpen aan den Lek) tot bestuurslid en de herbenoeming van bestuurslid Marco Buurman (Goois Motor en Scooter Centrum B.V. te Naarden) centraal staan. Meld u hier aan voor de ALV

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring