BOVAG helpt u bij de energietransitie; hoor meer tijdens het branchediner van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven

Laatste update 28 september 2022 Leestijd: 3 min

Wat kunt u als verhuur- of deelautobedrijf doen om mee te gaan in de energietransitie? En welke stappen kunt u nemen om te verduurzamen en daarbij ook energie te besparen? Energie biedt momenteel vele uitdagingen, maar ook kansen. Het nieuwe platform BOVAG Energie helpt u om voorbereid te zijn op de toekomst. Hoe? Dat hoort u tijdens het branchediner van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven op woensdag 12 oktober in Delft. Die avond praat een aantal sprekers u bij over actuele onderwerpen en kunt u ondertussen genieten van een heerlijk diner op een bijzondere locatie. Dat wilt u toch niet missen? Meld u vandaag nog aan!

Tijdens het branchediner vertellen Hans Bresser (directeur strategie & innovatie) en Thomas Edens (projectleider) over de kansen die energie uw verhuur- of deelautobedrijf kunnen bieden. Het nieuwe platform BOVAG Energie geeft u daarvoor concrete informatie, advies, tools, producten en diensten. U kunt bijvoorbeeld een onafhankelijke energie-expert inschakelen die een energiescan uitvoert en laat zien hoe u kunt verduurzamen en energie kunt besparen. Ook vindt u op het platform een tool, waarmee u ziet voor welke (energie)subsidieregelingen u in aanmerking komt. Dat loont de moeite, in deze tijd van hoge energieprijzen! 

Programma

Het branchediner wordt op 12 oktober gehouden op een unieke locatie, namelijk in Museum Prinsenhof in Delft. Het museum is gevestigd in het voormalige Sint-Agathaklooster, waar u omringt bent door historie en kunst. In een ontspannen en informele setting kunt u genieten van een smakelijk en tegelijk inspirerend programma. Naast het onderwerp energie praten we u bij over wat er speelt in de lobby en bij BOVAG: 
  • Lobby: Waar staan we in de lobby, wat agenderen we in Den Haag en waarop sturen we met het oog op de toekomst? Hoe staat het bijvoorbeeld met het dossier ‘bezit naar gebruik’? Han ten Broeke praat ons bij over belangrijke lobbydossiers en geeft een kijkje in de Haagse keuken. Henk van den Helder gaat in op de speerpunten voor verhuur- en deelautobedrijven. 
  • Actualiteiten: We kijken kort terug op 2022, naar wat actueel is en naar de prioriteiten voor komend jaar. Ook kunt u uw stem uitbrengen op Klaas Middelbeek, onze kandidaat voor de BOVAG Ledenraad, en nemen we afscheid van zijn voorganger Wim Slagter.  
U vindt hier het gehele programma. 

Aanmelden

Het branchediner voor verhuur- en deelautobedrijven op woensdag 12 oktober is exclusief voor leden. Het programma start om 17.00 uur en wordt rond 20.30 uur afgesloten. Bent u er ook bij? Meld u dan snel aan, dit kan tot woensdag 5 oktober. Aanmelden kan met maximaal twee personen per lidmaatschap. Extra personen gaat op aanvraag, daarvoor kunt u mailen naar verhuur@bovag.nl. Als u voorafgaand aan het diner wilt deelnemen aan de exclusieve rondleiding door het museum, dan kunt u zich hiervoor opgeven via het aanmeldformulier. Er is plaats voor maximaal 40 personen. 

Aanmelden

Meer informatie over het branchediner

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring