Aflevering 4 van 'BOVAG zoekt het uit' nu online: een auto onderhouden

Laatste update 21 september 2022 Leestijd: 2 min

‘BOVAG zoekt het uit!’ is een YouTube-serie waarin coureur Sebastiaan Bleekemolen samen met een BOVAG-ondernemer (de expert) op zoek gaat naar het antwoord op allerlei vragen over bijvoorbeeld bakfietsen, verschillende rijbewijscategorieën, onderhoud van de auto en de eerste motorrijles.

De vierde aflevering over het onderhouden van een auto is nu hieronder te bekijken of op het YouTube-kanaal van BOVAG. In deze aflevering gaat Sebastiaan op bezoek bij een auto werkplaats om te zien wat er nou allemaal moet gebeuren tijdens een grote beurt. Hoe vaak moet de auto onderhouden worden en wat wordt er tijdens zo'n onderhoudsbeurt allemaal gedaan, zijn bijvoorbeeld onderwerpen die aan bod komen tijdens deze aflevering. 

In de komende weken verschijnt er om de week een nieuwe aflevering met telkens een ander onderwerp. De kijker krijgt per aflevering niet alleen een interessant inkijkje in onze branche, maar ook praktische tips.Niks missen? Abonneer u dan op het YouTube-kanaal van BOVAG. Wilt u (potentiële) klanten attent op maken op de filmpjes? Deel ze dan op uw social media.

Bekijk hier alle afleveringen van de serie 'BOVAG zoekt het uit'

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring