Verhuur- en deelautobedrijven: uw input is keihard nodig voor de lobby

Laatste update 18 oktober 2022 Leestijd: 2 min

BOVAG houdt dit jaar weer het onderzoek ‘Verhuur in Cijfers’, om meer inzicht te krijgen in de verhuur- en deelautobranche. Feiten en cijfers zijn namelijk belangrijk voor een sterke lobby vanuit BOVAG. Uw input voor dit onderzoek is dus essentieel, want alleen dan kan BOVAG voor u aan de slag in Den Haag! Vrijdag 14 oktober heeft u een uitnodiging ontvangen in uw mailbox. Vult u de vragenlijst ook weer in? Dit kan uiterlijk dinsdag 1 november en kost u slechts tussen de vijf en tien minuten. 

Verhuur in Cijfers brengt onder andere de omvang van onze branche in kaart. Die cijfers zijn nodig om aan te tonen dat de bij BOVAG aangesloten verhuur- en deelautobedrijven een belangrijke speler zijn in de klimaattransitie en in de stap ‘van bezit naar gebruik’. Ook willen we kunnen laten zien hoe actief de branche is met elektrificatie en hoe wij daarmee al een bijdrage leveren aan de verduurzaming van mobiliteit in Nederland. 

De enquête stelt nagenoeg dezelfde vragen als voorgaande jaren. Door deze cijfers opnieuw op te vragen, kunnen we ze vergelijken en ontwikkelingen en trends herkennen. Aan de hand van de resultaten kunt u bovendien zien waar uw eigen bedrijf staat, ten opzichte van andere verhuurders. 

Henk van den Helder, voorzitter BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven: “We hebben uw input keihard nodig voor de lobby, dus we hopen dat u wat tijd wilt vrijmaken. Zo kunnen we komend jaar in de lobby weer voor u aan de slag.”

U heeft op vrijdag 14 oktober een uitnodiging voor het onderzoek ‘Verhuur in Cijfers’ via de mail gekregen, met daarin de link naar de vragenlijst. Deze link is uniek en deelname is geheel anoniem, antwoorden kunnen dus niet naar u herleid worden. Heeft u geen mail ontvangen, check dan ook even uw spambox. Zit de mail niet tussen uw spam, of heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@bovag.nl of bel BOVAG Ledenadvies: (030) 659 53 00.   

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring