STAP-loket weer open op 1 november

Laatste update 27 oktober 2022 Leestijd: 2 min

Werkenden en werkzoekenden die een studie / training willen volgen, kunnen daarvoor vanaf 1 november om 10.00 uur het STAP-budget aanvragen. Met deze Stimulans ArbeidsmarktPositie (STAP) kunnen uw medewerkers 1.000 euro per persoon krijgen om zich te laten bijscholen. De subsidie is populair en vaak al binnen enkele uren op, dus spoor uw medewerkers aan om hier op tijd bij te zijn.

Innovam heeft een brede keuze aan opleidingen die binnen het STAP-budget vallen en waar uw medewerkers dus uiteindelijk kosteloos aan mee kunnen doen. Elke medewerker heeft recht op 1.000 euro STAP-subsidie per persoon per jaar voor een scholingsactiviteit. Per aanvraagperiode is er een beperkt budget beschikbaar, dus op=op. Het aanbod van Innovam bestaat onder andere uit trainingen voor personenauto, bedrijfsauto, schadeherstel, tweewieler en caravan, camper & aanhangwagen.

Tweewieleracademy

Voor de tweewielerbranche heeft de Tweewieleracademy diverse trainingen waarvoor een STAP-subsidie kan worden aangevraagd. Trainingen die hieronder vallen zijn:
  • De weg naar E-bike specialist
  • De weg E-scooter specialist 
  • Snel actief in de fietsenbranche
  • Werk aan uw werkplaats
Direct naar opleidingen op de Tweewieleracademy

Meer informatie en vragen 

Meer informatie over het STAP-budget en het aanvragen hiervan vindt u op de website van het UWV. Heeft u vragen over het STAP-budget? Kijk dan of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat op de website van het UWV of neem contact op met het UWV via 088 – 898 22 02. 

Kijk hier voor een overzicht van subsidieregelingen voor personeel.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring