Geef uw occasion een bonus met 100% onderhouden!

Laatste update 14 oktober 2022 Leestijd: 3 min

Bent u BOVAG-lid en adverteert u op viaBOVAG.nl? Wist u dat u dan automatisch aangesloten bent bij de stichting 100% onderhouden? U mag dan ook het keurmerk 100% onderhouden toekennen aan uw advertentie. 

100% onderhouden biedt zekerheid en een vertrouwd gevoel

Als uw occasion voldoet aan de normen van 100% onderhouden, mag u dit keurmerk toekennen. Dat werkt heel eenvoudig door dit te selecteren in uw advertentiesoftware. De normen kunt u nalezen op 100procentonderhouden.nl/normen.

Met 100% onderhouden kunt u uw occasion een kenmerk geven dat voor consumenten erg belangrijk is. U geeft ermee aan dat u transparant bent over onderhoud en levert hiervan een tastbaar bewijs. 

De auto met dit keurmerk heeft alle belangrijke onderhoudsbeurten op tijd heeft gehad zoals de fabrikant die heeft voorgeschreven. Dat scheelt speurwerk in het onderhoudsboekje en geeft zekerheid en een vertrouwd gevoel. In de praktijk is gebleken dat het keurmerk de attentiewaarde en de omloopsnelheid verhoogt. 

Dat is wel logisch want voor autokopers maakt het nogal verschil of een auto helemaal bij is met onderhoud. Als die vergeleken wordt met een soortgelijk exemplaar met achterstallig onderhoud, kan de autokoper op het verkeerde been gezet worden. Wat goedkoop lijktm kan later veel duurder blijken te zijn. Als de onderhoudstoestand meegenomen wordt, blijkt de beter onderhouden auto vaak de betere deal. Met het keurmerk 100% onderhouden voorkomt u dat appels en peren vergeleken worden en geeft u een occasion dus een soort bonus. 

BOVAG-leden zijn automatisch aangesloten

Sinds dit jaar zijn BOVAG-leden automatisch aangesloten. U betaalt geen vaste bijdrage maar alleen naar gebruik € 1,- per toegekend keurmerk. Na het toekennen volgt per email automatisch een e-certificaat voor de betreffende auto. Dat kunt u printen en meegeven aan de nieuwe eigenaar als bewijs van de extra waarde. 

Dus bent u BOVAG-lid? Maak dan gebruik van 100% onderhouden. Geef dat dat aan in uw advertentiesoftware, zodat het zichtbaar wordt bij uw voertuigen op viaBOVAG.nl. 

Vragen, of wilt u uw e-mailadres aanpassen? Stuur dan een mail naar info@100procentonderhouden.nl.

Spiegelhanger_compositie.jpg

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring