Extra regiobijeenkomst BOVAG Autodealers op maandag 31 oktober in Bunnik

Laatste update 06 oktober 2022 Leestijd: 2 min

Agentschappen in plaats van dealers? Fabrikanten die zelf direct gaan verkopen? Wat gaat er met de inruil gebeuren? Nieuwe businessmodellen zoals abonnementen en steeds meer EV's. Wat betekenen deze en andere ontwikkelingen voor u? En wat zijn uw strategische opties? We praten u bij op maandag 31 oktober in het BOVAGhuis in Bunnik.

Aanmelden

Programma

In informele setting praten wij u bij over de volgende onderwerpen:
  • Ontwikkelingen bij fabrikanten: wat zijn nieuwe distributie- en businessmodellen en waarom gaan fabrikanten hiertoe over? BOVAG-branchemanager Geert Brummelhuis zal dit toelichten.
  • Agentuur: wat is een agentuur eigenlijk? Wat betekent dit voor uw rol in het netwerk en wat is de impact op uw bedrijfsvoering? Melle Koelemaij is als juridisch adviseur bij BOVAG nauw betrokken bij deze ontwikkeling en kan al uw vragen hierover beantwoorden.
  • Ontwikkelingen automotive retail: in opdracht van BOVAG deed KPMG onderzoek naar de ontwikkelingen in de automotive retailmarkten: verkoop nieuw, verkoop gebruikt, aftersales, lease en schade. Hoe ontwikkelen deze markten zich en wat betekent het voor u? Geert Brummelhuis deelt en bespreekt met u de belangrijkste uitkomsten.

Tijden:

17.30 uur Ontvangst met warm buffet
18.15 uur Ontvangst met koffie/thee
18.30 uur Start Programma deel 1
20.00 uur Pauze
20.15 uur Start Programma deel 2
21.30 uur Borrel

Extra bijeenkomst

Voor de zomervakantie organiseerde BOVAG al drie regiobijeenkomsten met dezelfde inhoud hierover. Was u toen niet in de gelegenheid, dan is dit het moment om u te laten bijpraten!

Aanmelden
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring