De camperkeuring staat centraal in aflevering 7 van 'BOVAG zoekt het uit'

Laatste update 02 november 2022 Leestijd: 2 min

‘BOVAG zoekt het uit!’ is een YouTube-serie waarin coureur Sebastiaan Bleekemolen samen met een BOVAG-ondernemer (de expert) op zoek gaat naar het antwoord op allerlei vragen over bijvoorbeeld bakfietsen, verschillende rijbewijscategorieën, onderhoud van de auto en de eerste motorrijles.

De zevende aflevering over de BOVAG Camperkeuring is nu hieronder te bekijken of op het YouTube-kanaal van BOVAG. In deze aflevering gaat Sebastiaan op bezoek bij een camperwerkplaats om uit te zoeken wat er nou zo belangrijk is aan de camperkeuring. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een apk en de camperkeuring en welke onderdelen worden er allemaal nagekeken?

In de komende weken verschijnt er om de week een nieuwe aflevering met telkens een ander onderwerp. De kijker krijgt per aflevering niet alleen een interessant inkijkje in onze branche, maar ook praktische tips.Kijk hier voor meer informatie over de BOVAG Camperkeuring

Niks missen? Abonneer u dan op het YouTube-kanaal van BOVAG. Wilt u (potentiële) klanten attent op maken op de filmpjes? Deel ze dan op uw social media.

Bekijk hier alle afleveringen van de serie 'BOVAG zoekt het uit'

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring