CoMetec nieuwe uitvoerder sociale regelingen

Laatste update 14 oktober 2022 Leestijd: 1 min

CoMetec wordt de nieuwe uitvoerder voor inkomensverzekeringen en sociale regelingen in onze branche. Vanaf 1 januari 2023 betaalt u premies voor de sociale regelingen en WIA-werknemersverzekeringen aan CoMetec. Afdracht van de pensioenpremie blijft wel gewoon via PMT lopen.

In de huidige situatie is het zo geregeld dat er twee uitvoerders zijn voor inkomensverzekeringen, pensioenregeling en sociale regelingen; namelijk NV schade en PMT. Vanuit PMT ontvangt u een gecombineerde factuur voor zowel pensioenpremie als voor de premies voor sociale regelingen. De premie WIA-werknemersverzekeringen betaalt u op dit moment aan NV schade. Doordat het combineren van pensioenen en verzekeringen in één bedrijf steeds complexer wordt, is CoMetec opgericht die zich bezighoudt met de administratie en uitvoering van de verschillende regelingen.

Op dit nieuws hoeft u op dit moment geen actie te ondernemen. In de komende maanden ontvangt u meer informatie van en over CoMetec. Nu alvast meer lezen? Kijk op CoMetec.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring