BOVAG lanceert op 1 november Pitspro Academy 

Laatste update 01 november 2022 Leestijd: 3 min

BOVAG lanceert vandaag Pitspro Academy met opleidingen voor tankstation- en autowasprofessionals. Via dit platform biedt BOVAG samen met Innovam diverse (online) opleidingen, trainingen en cursussen aan. Deze zijn kosteloos voor leden van BOVAG én hun medewerkers. Alle reden voor een feestje! 

Bij goed ondernemerschap hoort goed werkgeverschap en daar helpt BOVAG u graag bij. Juist in tijden van personeelstekorten is het belangrijk om (extra) zuinig te zijn op de mensen die werken in onze branches. Investeer daarom in de ontwikkeling van uw medewerkers en maak als BOVAG-lid kosteloos gebruik van diverse (online) opleidingen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid, klantcontact en management. 

Innovam verzorgt de opleidingen die heel toegankelijk, kortdurend en praktijkgericht zijn. In de toekomst kijken we, samen met een klankbordgroep van ondernemers, hoe we het aanbod verder kunnen uitbreiden en optimaliseren. 

Neem een kijkje op Pitspro.nl

Pitspro Academy

We lanceren Pitspro Academy vandaag, maar dat doen we uiteraard niet alleen. Innovam is onze vaste partner die de opleidingen verzorgt en waarmee we het aanbod in de toekomst verder zullen uitbreiden. Hier is tevens een klankbordgroep van leden bij betrokken. Vandaag start ook een campagne ter promotie van Pitspro Academy, waarin we uw professionals in het zonnetje zetten en laten zien dat het fijn werken is bij een BOVAG-autowasbedrijf of -tankstation. Om de lancering te vieren, kunt u vandaag of morgen een verrassing bij de post verwachten. Ook kunt u meedoen aan een winactie!

Win een teamuitje t.w.v. 1.500 euro! 

Voordat uw medewerkers kunnen starten met het volgen van een van de opleidingen, kunt u als werkgever een teamaccount aanmaken op Pitspro.nl. Doet u dit vóór 31 december 2022 en meld u daarbij ook al uw medewerkers aan, dan maakt u kans op een teamuitje ter waarde van € 500,-, € 1.000,- of € 1.500,-!  

Als bestuur zijn we natuurlijk trots op de livegang van Pitspro Academy. Een mooie mijlpaal voor onze tankstations en autowasbedrijven. Met dit platform zetten we immers samen het BOVAG-autowasbedrijf of -tankstation als werkgever op de kaart. Dus u ook: gefeliciteerd! 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring