12 maanden BOVAG Garantie in deze herziene aflevering van BOVAG zoekt het uit

Laatste update 04 oktober 2022 Leestijd: 2 min

‘BOVAG zoekt het uit!’ is een YouTube-serie waarin coureur Sebastiaan Bleekemolen samen met een BOVAG-ondernemer (de expert) op zoek gaat naar het antwoord op allerlei vragen over bijvoorbeeld bakfietsen, verschillende rijbewijscategorieën, onderhoud van de auto en de eerste motorrijles.

Deze zesde herziene aflevering over BOVAG Garantie is nu hieronder te bekijken of op het YouTube-kanaal van BOVAG. Zoals al veelvuldig is gecommuniceerd, is de BOVAG Garantie verdubbeld van zes naar twaalf maanden. Waardoor deze aflevering ui t het eerste seizoen van BOVAG zoekt het uit moest worden aangepast. In de aflevering gaat Sebastiaan op bezoek bij een autobedrijf om alles te leren over garantie. Ook zien we Hans Bresser aan het woord over BOVAG Garantie en BOVAG Hulp bij klachten. 

In de komende weken verschijnt er om de week een nieuwe aflevering met telkens een ander onderwerp. De kijker krijgt per aflevering niet alleen een interessant inkijkje in onze branche, maar ook praktische tips.Niks missen? Abonneer u dan op het YouTube-kanaal van BOVAG. Wilt u (potentiële) klanten attent op maken op de filmpjes? Deel ze dan op uw social media.

Bekijk hier alle afleveringen van de serie 'BOVAG zoekt het uit'

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring