Wat vindt tankstationprofessional Luka Dewar het belangrijkste in haar werk?

Laatste update 30 november 2022 Leestijd: 3 min

Luka Dewar werkt al 3,5 jaar bij Avia Farmsum. Ze startte daar als parttime kassamedewerkster en is inmiddels fulltime supervisor. Dat zij zichzelf kan ontwikkelen via trainingen en opleidingen is voor haar belangrijker dan het salaris. Wat doet haar werkgever, Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), als het gaat om de ontwikkeling van medewerkers? Pitspro Academy interviewde tankstationprofessional Luka over wat haar werk leuk maakt en waarom zij langere tijd bij ABM wil blijven werken. 

Dat Luka langere tijd ergens wil werken, heeft met verschillende aspecten te maken. “Het salaris is belangrijk, maar voor mij zeker niet doorslaggevend. Ik vind een prettige werkplek met leuke collega’s veel belangrijker, naast doorgroeimogelijkheden. Ik heb zelf de kans gekregen om supervisor te worden, en ik ben nog jong. Dat is gaaf. En het geeft ook aan dat Achilles Brandstoffen Maatschappij vertrouwen heeft in mij, ook dat voelt goed. En ja, jezelf verder ontwikkelen via trainingen en opleidingen is ook wezenlijk. Bij Achilles Brandstoffen Maatschappij is ook dat op orde, ze bieden een keur aan mogelijkheden. Ik ga mij daarin de komende tijd verder verdiepen, ik ben namelijk enthousiast en wil snel meer leren.”

Lees hier het hele interview met Luka Dewar

Lees ook het interview met Bianca van Es, de algemeen directeur van Achilles Brandstoffen Maatschappij, over hoe zij omgaan met opleidingen en ontwikkeling van personeel.

Ga ook aan de slag

Wilt u ook enthousiaste medewerkers in uw tankstation, autowas- of poetsbedrijf die langere tijd bij u blijven werken? Investeer dan in bijvoorbeeld opleidingen en trainingen. Daarvoor kunt u het nieuwe opleidingsplatform voor tankstation- en autowasprofessionals gebruiken: Pitspro Academy. Daarop staan diverse (online) opleidingen, trainingen en cursussen, die BOVAG samen met Innovam aanbiedt. Bijvoorbeeld over veiligheid, klantencontact en management. U en uw medewerkers kunnen hier kosteloos gebruik van maken. Als u er nu mee aan de slag gaat, kunt u een uitje voor het hele team winnen! Maak dit jaar nog een teamaccount aan op Pitspro.nl en meld uw medewerkers aan. Dan maakt u kans op een teamuitje ter waarde van € 500,-, € 1.000,- of € 1.500,-.

Kijk voor het hele opleidingsaanbod op Pitspro.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring