Onderzoek Verhuur in Cijfers uitgebreid; resultaten worden gedeeld in januari

Laatste update 17 november 2022 Leestijd: 2 min

BOVAG vraagt ook verhuur- en deelautobedrijven die niet lid zijn van BOVAG om in november het onderzoek ‘Verhuur in Cijfers’ in te vullen. Dit om nog meer cijfers en feiten over de verhuur- en deelautobranche te verzamelen als input voor onder andere onze lobby. Op dinsdag 10 januari van 11.00 tot 12.00 uur worden de resultaten gepresenteerd tijdens een online ledenbijeenkomst. 

De vragenlijst van Verhuur in Cijfers is in oktober uitgezet onder leden. De respons op het onderzoek is goed en de enquête is inmiddels gesloten. Omdat de cijfers een heel belangrijke basis vormen voor de lobby, heeft BOVAG besloten het onderzoek uit te breiden en ook niet-leden te bevragen. Want hoe meer feiten en cijfers we hebben, des te betrouwbaarder het beeld is dat we van de branche hebben en des te gerichter kunnen we lobbyen voor de  verhuur- en deelautobedrijven in het komend jaar. Niet-leden hebben tot 21 november de tijd om Verhuur in Cijfers te vullen. Daarna worden alle resultaten geanalyseerd. De uitkomsten deelt BOVAG op dinsdagochtend 10 januari met de leden tijdens een online bijeenkomst die apart daarvoor wordt georganiseerd. Hiervoor ontvangen leden binnenkort per e-mail een uitnodiging. 

Over Verhuur in Cijfers

Verhuur in Cijfers brengt jaarlijks onder andere de omvang van onze branche in kaart. Die cijfers zijn nodig voor onze lobby. Bijvoorbeeld om aan te tonen dat de bij BOVAG aangesloten verhuur- en deelautobedrijven een belangrijke speler zijn in de klimaattransitie en in de stap ‘van bezit naar gebruik’. Ook willen we kunnen laten zien hoe actief de branche is met elektrificatie en hoe wij daarmee al een bijdrage leveren aan de verduurzaming van mobiliteit in Nederland. De enquête stelt nagenoeg dezelfde vragen als voorgaande jaren. Door deze cijfers opnieuw op te vragen, kunnen we ze vergelijken en ontwikkelingen en trends herkennen. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring