Meeliften op de publiekscampagne Back on the Bike? Zo doet u mee

Laatste update 16 november 2022 Leestijd: 2 min

Zoals u weet, lanceerden we afgelopen jaar BOVAG Back on the bike. Inmiddels heeft een enthousiaste groep rijscholen zich hiervoor aangemeld. Daarom start BOVAG begin 2023 met een publiekscampagne onder motorrijders. Heeft u zich nog niet aangemeld voor BOVAG Back on the bike? Doe dit dan alsnog, zodat u ook mee profiteert van de BOVAG-campagne.

Wat is BOVAG Back on the bike?  

BOVAG Back on the bike is een opfriscursus speciaal voor incidentele motorrijders en voor mensen die hun motorrijbewijs al geruime tijd niet hebben gebruikt. Uit recent BOVAG-onderzoek onder motorrijders blijkt namelijk dat een groeiende behoefte is aan zo’n opfriscursus, met name onder incidentele motorrijders (64% van de motorbezitters). Bijna een derde (31%) van alle ondervraagden is ‘zeer’ geïnteresseerd in zo’n cursus en nog eens een derde (35%) heeft ‘misschien’ interesse. Daarom ontwikkelde BOVAG deze cursus voor rijscholen.  

Hoe ook meedoen?  

Als BOVAG-rijschool kunt u deze cursus ook aanbieden. Wij zorgen er dan voor dat uw bedrijf voor geïnteresseerde motorrijders te vinden is in de ledenzoeker op bovag.nl. Ook ontvangt u van ons een toolkit met kant-en-klaar cursus- en informatiemateriaal, inclusief een PowerPoint-presentatie, deelnamecertificaat, flyers en videomateriaal. Meld u zich dit jaar nog bij ons aan, dan profiteert u ook mee van de campagne die BOVAG in 2023 start in de aanloop naar het nieuwe motorseizoen.  

Aanmelden

Vragen?

Die kunt u stellen via rijscholen@bovag.nl of door te bellen met BOVAG Ledenadvies op (030) 65 95 300.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring