Geldfit helpt uw medewerker grip op geld te krijgen

Laatste update 22 november 2022 Leestijd: 3 min

BOVAG is een samenwerking gestart met Geldfit. Doel hiervan is om BOVAG-leden te ondersteunen die hun medewerkers met geldzorgen willen helpen. Geldzorgen kan iedereen overkomen. En met de stijgende prijzen is de kans groot dat dit ook geldt voor uw personeel. Helaas hangt er nog wel een sfeer van schaamte om het hebben van geldzorgen. Geldfit helpt uw medewerker zelf inzicht te krijgen in de eigen financiƫle situatie en geeft - waar nodig - aan waar hulp te krijgen is.

In het dossier Mijn BOVAG - Geldzorgen bij medewerkers heeft BOVAG de verschillende manieren om uw personeel met geldzorgen te helpen op een rij gezet. Dat is heel concreet van een voorbeeldovereenkomst om geld te lenen tot een website waar u als werkgever nog meer tips kunt krijgen. Maar de bal ligt natuurlijk ook bij uw medewerker zelf. 

De initiatieven tot hulp bij geldzorgen zijn inmiddels talrijk. Maar welke is goed en betrouwbaar? Mede daarom is BOVAG is een samenwerking aangegaan met Geldfit. Dit is een onafhankelijke partij zonder winstoogmerk dat als doel heeft iedereen grip op geld te laten houden. De website is anoniem en het gebruik kost geen geld. 

Via deze link  BOVAG-leden (medewerkers) - Geldfit kan uw medewerker anoniem een test doen. Binnen twee minuten is duidelijk hoe uw medewerker ervoor staat en is er een passend advies waar iemand zo nodig terecht kan voor hulp.  

Voorbeeld tekst 

Wilt u uw medewerkers attenderen op Geldfit? Dan kan onder andere door onderstaande tekst te gebruiken per e-mail of op een intranet: 

Wist je dat 1 op de 5 huishoudens in Nederland moeite hebben om iedere maand de rekeningen te betalen? Zeker nu alle prijzen stijgen, is het voor steeds meer mensen lastig om rond te komen.  

Als je hulp nodig hebt, kun je bij ons terecht. Wij gaan graag het gesprek met je aan om passende ondersteuning te zoeken. Je kunt {invullen op welke manier en met wie er contact kan worden opgenomen].  Natuurlijk kan je ook zonder onze tussenkomst hulp krijgen. Op geldfit.nl/bovag ontdekken mensen volledig anoniem in twee minuten wat zij kunnen doen om meer grip op hun geld te krijgen. Ken jij dus mensen met zorgen over geld? Vertel hen over Geldfit. En kijk gelijk hoe jij ook meer grip krijgt op je geld via geldfit.nl/bovag. 

Vragen? 

Heeft u vragen over geldzorgen bij uw medewerkers? Neem dan contact op met BOVAG Ledenadvies via 030 – 65 95 300 of ledenadvies@bovag.nl.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring